Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

BRUSEL: Zelenou chudobu všem

U předáků EU i vlád členských zemí nastoupila po opojení ze zelené tranzice kocovina. Zelený ráj je v nedohlednu, obří náklady dekarbonizace devastují rozpočty států a peněženky voličů. Rozjetá mašina ideologie Green Deal skřípe.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J39u52r20a 69J80u60r20a63x

13. 2. 2024 20:33

Souhlas.

Jenže od zelenorudých magorů, co nám vládnou doma (a co jsme si je zvolil sami) a hlavně v bruseli, které jsme ovšem nevolili, rozumných kroků očekávati nelze,

V bruseli ti naši servilně kejvnou na každou zelenou peachovinu, co jich jen evropští komisaři vymyslí, a za odměnu dostanou pamlsek.

Zelená špína je už moc zažraná a hodně vlivných na ní nestoudně vydělává miliardy.

I dnes v době rozpočtového srabu vyhazuje Fialova vláda desítky miliard do hajzlu na podporu občasných zdrojů, co nám poskytují drahou elektřinu, kterou nepotřebujeme a která účty za elektřinu akorát zvyšuje.

Přitom k řešení nepokrytých úvazků asi dvou tisíc nepedagogických pracovníků je potřeba pouhých 800 milionů korun, o něž se ministr školství musí s vládou hrdlit.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz