Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A který ? To malý, nebo to velký ...? musíš se vyjadřovat pregnatněji... náhodou to uvidí Vobr a nebude zase spát a bude muset dostat včelku s kazajkou....
Jestli je to na černé ponožce, tak jsme kousek od vyřešení "černé díry"... já tedy radši řeším záhady té růžové, ale klidně se zamyslím i nad tou černou..
Nemá tady někdo zkušenosti s komunikačním kanálem Parler? Mně se líbí ta jejich filosofie a tak mne zajímá, jestli to vůbec funguje i v českém i-prostoru.
Mne spíš zajímá, jestli je na tom nějaká česká scéna. Ale jak jsem zjistil, tak asi není, neboť češtinu nemají v nabídce.
Parleř ?... to nemám... Matyáš z Arasu, to bych měl... krásná monografie... v českém prostoru je od nich hodně... snad to bude tím, že tu moc čehůnů nebylo, respektive, dělali kočí... tak maximálně...
To je něco jako tvít, akorát údajně bez cenzury. Tam by juniorovi ty jeho koláže nikdo nemazal, nebo co.
Jen ať toho budižkničemu smáznou... zasviněno je i bez něj DOST....
Zústalo ti to...přešlapuješ a když už se pohneš, tak do leva.... kůwa, žes na ty nožíky lezl... kdybys sáňkoval, byl by z tebe slušnej člověk....
Čeče dyk ty furt přešlapuješ doleva, a tam Greta a Bidet... ještě jedno přešlápnutí, a budeš u Semelky.... to já přešlápnu raděj doprava, k Orbánovi a tak.. -)
Na Gretičku mně nešhej !!! swiňáku... drž se u své Natašky, co má bižuterie plný dvě tašky...
Ad 21:45 Středomořská kuchyně může snížit riziko vzniku kardiovaskulárních onemocnění a prodloužit život, uvádí Daily Express s odvoláním na studii amerických vědců.
https://cz.sputniknews.com/svet/2020122712973893-narodni-kuchyne-jedne-oblasti-vam-muze-prodlouzit-zivot-uhodnete-o-kterou-se-jedna/
Roberte, odkaz pouze pro tebe.
Děkuji ti Jardo... to mám druhý štědrý den.... to bude počteníčko... kdepak, ty víš, čím mně potěšit... a jen mezi námi, hlavně k té středomořské kuche se musíš i středomořsky chovat, tedy v zimě spát a v létě tančit... nou haking... potom se dožiješ věku metuzalemského... v LDN... tam tě zabijou suchou vánočkou s meltou...
"Houskové knedlíky musí obsahovat přiměřené množství nakrájené housky, na rozdíl od knedlíků bramborových," vysvětlila mi prostou pravdu Ludmila Škodová, která knedlíky vaří celý svůj život. Majitelka malé restaurace dále uvedla, že knedlíkové těsto nesmí být ani moc řídké a ani moc husté. "Uplácané knedle se musí vařit v mírně vroucí vodě tak dlouho, dokud nejsou uvařené," dodala. Podle Škodové je snažší vařit knedlíky bramborové, ale houskové jsou u hostů celkově oblíbenější.
Furt jen na to žrádlo myslíš.... trošku duchovna také... nebuď tak přízemní...
Dělal jsem oboje, od každého tak ze dvou kil. Ty bramborové se mi trochu rozvařily, dal jsem málo krupičky. :-):-):-) Stejně se všechno snědlo.
Spadl mi kus česneku na holý kotník a pálí to jako čert. Je to alespoň zdravé? :-):-):-)
Těžko. Fakt je, že chvíli jsem nevěděl, co mě to pálí, ale rozdíl mezi kamny a česnekem ještě rozeznám. :-):-):-)
Byly to kamna !!! Vandas se jen zkouší dostat z pokoje pyromanů na pokoj fytoterapeutů !!!
Já bych se tedy nesebepoškozoval... pro nějaký mejdlo na osmičce.... stejně budou chlastat heřmánek s Ajatinem... to loni ten vod deviantů si ho zauzloval a na sesterně ho dvě hodiny rozplétali... si lebedil... ale jen do té doby, než ta fousatá sestra řekla, že se s tím uzlem s...át nebude a že ho přestříhne... teď zpívá ten fiškus v ústavní kapli kontra-soprán...ale vydělal na tom, primář ho šoupnul na dvojku mezi "Umělce"... tam můžou chodit i v ženských šatech...