Neviditelný pes

VOLBY: Proč budu volit Babiše

27.1.2023

Zvolím ho, protože se mi stýská po starých časech. Když se zaposlouchám do jeho proslovu, zase jsem mladý a z rádia mluví Jakeš. Doufám, že je stejně dokonalý i ve francouzštině a angličtině

ironie

Zvolím ho, protože je předběžně opatrný. Nenechá je jen tak zatáhnout do války. Možná to na první pohled vypadá, že je zbabělec, ale ať. Na zbabělost ještě nikdo předčasně neumřel. Raději utéct, nejlépe do cukrárny, NATO se o nás postará samo.

Zvolím ho, protože presidenta spojovatele už jsme měli a byla to nuda. Z něj bude prima president rozdělovatel

Zvolím ho, protože je miláčkem důchodců. Patří mezi nás, ani my nemáme potřebu si pamatovat, co jsme včera řekli

Zvolím ho, protože nemám rád chytrolíny, co ví všechno nejlíp. Že občas něco neví, nó bóže. Víte, kolik je lidí, co si myslí, že mléko se vyrábí ve fabrice podobně jako Pepsi? Proč by Slunce nebo Měsíc nemohly být planetou?

Zvolím ho, protože miluji presidenta, co si vezme kulicha a vypadá podobně jako my. Prostě jako obyčejný blbec

Zvolím ho, protože je věřící. Zahodil komunistický průkaz a nosí s sebou Jezulátko, jako každý správný křesťan. Dokonce jich má po kapsách několik. Čím víc Jezulí, tím víc křesťan.

Zvolím ho, protože mít hrdého Slováka za prezidenta je prima. A vůbec mi nevadí, že se za ty roky nenaučil česky. Husák česky taky neuměl a jaký to byl prezident.

Zvolím ho, protože se paktuje s Rusáky a komunisty. Ze západu nepřišlo od vynálezu žárovky nic dobrého

Zvolím ho, protože jsem také rozvedený a mít ženu o dvacet let mladší je super. Co na tom, že jí nejde samostatně myslet? Od ženské se chce přece něco úplně jiného. Jenom se musí zařídit, aby nám sem jezdili ostatní presidenti raději sami bez manželek.

Zvolím ho, protože má telefon na všechny politiky v Evropě, kterým může zavolat. Nechápu, proč mu ti sprosťáci taky někdy nezavolají zpátky.

Zvolím ho, protože je bohatý a už nemusí krást. A pokud si přikrádá, tak mi to taky nevadí, pokud to není z mého. A navíc – ten kdo krade, nevraždí.

Zvolím ho, protože se dokáže postarat i o naši bezpečnost. Má v tom praxi, dokonce nějaký čas dělal i v bezpečnostní agentuře. Státní bezpečnostní, jako subdodavatel.

Zvolím ho, protože potřebuje imunitu, aby ho nezavřeli.

Zvolím ho, protože ho znají po celém světě. Policajti.

Zvolím ho, protože se hezky stará o své děti. Kdo jiný má dost peněz na to, aby poslal svého synka na rok i s ochrankou do letoviska plného pláží kolem čistého Černého moře, se spoustu antických památek. Kolem bezpečí, klid a povolné ženy.

Zvolím ho, protože jsem hrdý na to, že ho máme. Nikdo jiný si hokynáře nezvolí.

Zvolím ho, protože od něj utíkají známé tváře a spolupracovníci. Nechci, aby se chudák cítil jako kůl v plotě

Miluji hovada. Urputná hovada



zpět na článek