Úterý 10. prosince 2024, svátek má Julie
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Ž. Eva

6. 10. 2024 17:57

K letošní houbové úrodě: Mražení syrových hub provozuji už mnoho let a nikdy jsme neměli následky. Mrazíme kde co, i pýchavky (na řízky nejdou, ale na guláš jsou bezva). Samozřejmě znovu nezmrazuji. Souhlasím s Maričkou, že sušené tolik nevydrží (a pokud se vám do baráku dostane moučný mol, tak ten houby miluje). Hotovou smaženici bych si úplně netroufla zamrazit, ani neohřívám. Věřím doporučení mykologů, že citlivějším jedincům mohou ohřívané houby způsobovat problémy a nemám chuť dělat pokus na sobě. S toxiny hub je to chemicky dost složité, tak se držím doporučených postupů. Jediné jídlo s houbami, které běžně ohříváme, je bramboračka. Následky jsme nikdy neměli.

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz