Diskuze
VíP: Víkendový pokecník
Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
Ž. Eva
K letošní houbové úrodě: Mražení syrových hub provozuji už mnoho let a nikdy jsme neměli následky. Mrazíme kde co, i pýchavky (na řízky nejdou, ale na guláš jsou bezva). Samozřejmě znovu nezmrazuji. Souhlasím s Maričkou, že sušené tolik nevydrží (a pokud se vám do baráku dostane moučný mol, tak ten houby miluje). Hotovou smaženici bych si úplně netroufla zamrazit, ani neohřívám. Věřím doporučení mykologů, že citlivějším jedincům mohou ohřívané houby způsobovat problémy a nemám chuť dělat pokus na sobě. S toxiny hub je to chemicky dost složité, tak se držím doporučených postupů. Jediné jídlo s houbami, které běžně ohříváme, je bramboračka. Následky jsme nikdy neměli.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz