Čtvrtek 11. prosince 2025, svátek má Dana
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

ROZCESTNÍK: Po kopcích

Konec září, počasí se konečně umoudřilo. Je krásné slunečno, máme pár dní dovolené. Důvod, pravda, není úplně dokonalý, měli jsme jet s cestovkou do Dolomit, ale prý se nesešlo dost lidí - inu, peníze snad (už to trvá nějak dlouho) nakonec vrátí a české hory jsou taky pěkné.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

terra

24. 10. 2006 14:34
Re: Re: Re: Pěkné povídání

Ne, nevysvětlíš. Nedávno jsem potkal bývalého spolužáka. Měl nádherného, duhového moncla kolem levého oka až ke spánku. Vím o něm, že byl a zůstal dost nesnesitelný pedant (on to ani netají) a tak je mi známo i to, že všechny kolem sebe nutil ukládat nástroje a nářadí na zahradě, aby se o ně někdo nezranil. A to důrazně a mnoho let, nepochybně tím domácí čas od času vytočil. Když jsem ho politoval a zeptal se, jak k té modřině přišel (jezdí na motorce, tak jsem čekal líčení nějaké hrůzostrašné havárie), pravil temně: šlápl jsem na hrábě. Nebudu lhát. Vážnou tvář jsem nezachoval, jen jsem se mu lapaje po dechu omluvil. Pokýval smutně hlavou a prohlásil:jo, máš pravdu. Taky na mě došlo...

0 0
možnosti

jiný Honza

24. 10. 2006 14:37
Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Tak díky, už zas hýkám smíchy - copak takhle můžu předstírat práci?

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 15:07

Vinetu s Old Shatterhandem zase jednou pronásledují padouchy. Ti jsou možná schovaní v jeskyni. Vinetu vleze dovnitř, za chvíli se vrátí s boulí na čele. Old Shatterhanda to rozruší, vlítne do jeskyně a za chvilku se vymotá s rozostřeným pohledem a taky boulí. Vinetu jen smutně pokývá hlavou a praví: Můj bratr taky šlápnul na hrábě?

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 11:35
Re: Re: Pěkné povídání

ty modřiny bejvaj. Mně moudrák vyndavali krátce po svatbě a taky jsem ji měla ... k velkému obveselení známých;-P

0 0
možnosti

KláraK

24. 10. 2006 12:02
Re: Re: Re: Pěkné povídání

:-) na to jak se na mě vyřádili tam mám naštěstí jenom malou a doufám, že do tý svatby zmizí 8-o:-)

0 0
možnosti

tosca

24. 10. 2006 12:12

Kláro, zkus tomu pomoct Heparoidem - mastička, která mírně ředí krev a tím napomáhá rychlejšímu vstřebávání modřin. Používá se po úrazech, pokud není někde otevřená rána. Působí i protizánětlivě a měla by zmenšovat otoky. Ale vyzkoušet nejprve na kousku kůže (osobně doporučuji vnitřní stranu zápěstí), abys náhodou nebyla alergická a neosypala se :-)

Jinak, už vstřebávající se modřinu zakryješ make-upem, neboj :-)

0 0
možnosti

KláraK

24. 10. 2006 14:08
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

díky za radu :-):-)

0 0
možnosti

Jovová

24. 10. 2006 18:31
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

:-D:-D:-DTaky už jsem připravila Heparoid. Jovo asi zítra pustí domů.Tak se musíme připravit na odbarvování našeho papouška. Jovo všechny pozdravuje.:-D:-D:-D

0 0
možnosti

Kardiak

24. 10. 2006 18:44
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Tak sláva.Díky za dobrou novinu Jovová.Tak se přece prostřídáme v nemocnici,jenom obráceně.R^

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 18:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Hurá, už se těším na JoVaR^. A co ty, jak se máš???

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz