Diskuse
ROZCESTNÍK: Po kopcích
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
terra
Re: Re: Re: Pěkné povídání
Ne, nevysvětlíš. Nedávno jsem potkal bývalého spolužáka. Měl nádherného, duhového moncla kolem levého oka až ke spánku. Vím o něm, že byl a zůstal dost nesnesitelný pedant (on to ani netají) a tak je mi známo i to, že všechny kolem sebe nutil ukládat nástroje a nářadí na zahradě, aby se o ně někdo nezranil. A to důrazně a mnoho let, nepochybně tím domácí čas od času vytočil. Když jsem ho politoval a zeptal se, jak k té modřině přišel (jezdí na motorce, tak jsem čekal líčení nějaké hrůzostrašné havárie), pravil temně: šlápl jsem na hrábě. Nebudu lhát. Vážnou tvář jsem nezachoval, jen jsem se mu lapaje po dechu omluvil. Pokýval smutně hlavou a prohlásil:jo, máš pravdu. Taky na mě došlo...
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Tak díky, už zas hýkám smíchy - copak takhle můžu předstírat práci?
zana
Vinetu s Old Shatterhandem zase jednou pronásledují padouchy. Ti jsou možná schovaní v jeskyni. Vinetu vleze dovnitř, za chvíli se vrátí s boulí na čele. Old Shatterhanda to rozruší, vlítne do jeskyně a za chvilku se vymotá s rozostřeným pohledem a taky boulí. Vinetu jen smutně pokývá hlavou a praví: Můj bratr taky šlápnul na hrábě?
zana
Re: Re: Pěkné povídání
ty modřiny bejvaj. Mně moudrák vyndavali krátce po svatbě a taky jsem ji měla ... k velkému obveselení známých
KláraK
Re: Re: Re: Pěkné povídání
na to jak se na mě vyřádili tam mám naštěstí jenom malou a doufám, že do tý svatby zmizí 

tosca
Kláro, zkus tomu pomoct Heparoidem - mastička, která mírně ředí krev a tím napomáhá rychlejšímu vstřebávání modřin. Používá se po úrazech, pokud není někde otevřená rána. Působí i protizánětlivě a měla by zmenšovat otoky. Ale vyzkoušet nejprve na kousku kůže (osobně doporučuji vnitřní stranu zápěstí), abys náhodou nebyla alergická a neosypala se 
Jinak, už vstřebávající se modřinu zakryješ make-upem, neboj 
Jovová
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Taky už jsem připravila Heparoid. Jovo asi zítra pustí domů.Tak se musíme připravit na odbarvování našeho papouška. Jovo všechny pozdravuje.

Kardiak
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Tak sláva.Díky za dobrou novinu Jovová.Tak se přece prostřídáme v nemocnici,jenom obráceně.
zana
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Hurá, už se těším na JoVa
. A co ty, jak se máš???
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz