Diskuse
ROZCESTNÍK: Po kopcích
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Lucka Vaňková
Re: Re: Re: Pěkné povídání

Ještě že jsem to neviděla

Já při podobných případech (tedy pokud jsem pouze divákem) dostávám nekontrolovatelné záchvaty smíchu, i když postiženého lituji. Zkrátka večerníčky typu Tom a Jerry a podobně zanechají následky. Můj bývalý (taky jsem byla mladá, nezkušená a úplně pitomá) jednou takhle nebyl dalek toho mě zabít - oprávněně. Potřeboval přestěhovat dubový pařez. Nabízela jsem pomoc, ale to bylo pod jeho úroveň, naložil tedy pařez na svá mužná ramena a odkráčel. Když pařez shazoval, nevšiml si zákeřně ležících hrábí. No, přez dopadl na ně, kam jinam, hrábě se rozhořčeně vymrštily a viníka trefily přímo mezi tykadla. Ten s několika souhvězdími nad hlavou a příšernou boulí na čele klesl vedle pařezu a já, milující a něžná manželka, jsem se složila opodál - v záchvatu smíchu, který nešel ovládnout.
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Úplně tě chápu. Ale jeho taky. 8-)))
Víš jaká je největší výhoda těhotných? Že když šlápnou na hrábě, nemůžou dostat ránu do hlavy. 8-)))
Lucka Vaňková
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

ještě že z tebe ttahle perla vypadla tady a ne na nějakém mateřském diskusním fóru
Tam by tě asi supermatky sežraly

To že chápeš i jeho - to, že mě po znovunabytí plného vědomí chtěl zabít, nebo že to se mnou nakonec ve společné domácnosti nevydržel?
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Poté jak poté, ale když se hroutím bolestí a vedlestojící se mění na vedle smíchyležící - to mi zrovna nepřidá (i když někdy se pak rozesměju taky). Co se společné domácnosti týče - tomu nerozumím - já vám tam při tom nesvítil. 8-)))
Lucka V.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
No a je to, monitor je poprskán minerálkou nevalné kvality
Vzpoměla jsem si s tím svícením totiž na jiný, zde nepublikovatelný vtip a jdu tím pádem sehnat nějaké očišťovadlo a utíradlo.
Jo a za vše jsem tenkrát opravdu mohla já, neb jsem prý stvoření nevypočitatelné, neuctivé a nerespektující důstojnost svého protějšku.
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Jé, ten vtip bych bral - takové mám nejrději. A co se týče toho čištění - dobře ti tak, to byla jen oplátka. 8-)))
Lucka V.
Re: Pěkné povídání
No, nevím, jestli to tu projde a jestli to budu umět správně podat: Lord vyrazí za lady do ložnice za účelem manželských povinností. Bohužel se nedaří, tak že to zkusí při rozsvícených světlech. Jako naschvál však nejde proud. Pozvou tedy sluhu s petrolejkou. Ten poslušně svítí, ale lordstvu se stále nedaří. Dojde k názoru, že chyba je ve způsobu sluhova svícení, chopí se tedy petrolejky a sluhu pošle za sebe jako náhradu. Po zdařeném aktu se pak ptá: Tak co, je teď lady spokojena?" ,,Ano, Vaše lordstvo, teď to bylo skvělé! " Lord se obrátí na sluhu: ,,Vidíš, troubo, takhle se svítí!"
Jo a ten tvůj vtípek jsem okamžitě poslala své těhotné neteři, hádej, jak reagovala!

jiný Honza
Re: Re: Pěkné povídání
Porodila? 8-)))
Přesně tohle jsem měl na mysli. 8-)))
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz