Diskuse
ROZCESTNÍK: Po kopcích
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
zana
Re: Re: Re: Pěkné povídání
Honzo, ty jsi přímo studnice (pro ostatní) zábavných průšvihů

jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
A přesto se nebojíš nechat se pozvat na kafe? Pamatuj na Saturnina! 8-)))
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Ale tak 5 - 6x ročně jezdím do matičky stověžaté služebně. A navíc dohodím daleko.
zana
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Probůh, čím po mně chceš házet 
.. tak já už se teda bojím
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
No neříkej mi, že neznáš Saturnina - třídění lidí dle Dr. Vlacha. To bys mě přímo šokovala.
zana
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
Jo, koblížky 

, tak to jó.
Hele, víš o tom, že tuhle tradici dodžovali v tom hotelu ... jak on se jmenoval? roh Na Poříčí a Zlatnické Dávali ke kafi koblížek grátis a mísu měli připravenou
. Teď jsou bohužel v rekonstrukci, ale někde psali, že prý nemají v úmyslu měnit staré pořádky.
Zdena bez psa
Ano Zano,
Já mám dojem, že se jmenoval Centrum? My jsme tam jednou seděly na kafi s emerickou dcerunkou a předávaly si vánoční dárky. Pochopitelně jsme je hned taky rozbalovaly. Moje holčička emerická přímo nesnáší, když rozbaluji pomalu, pečlivě a skládám papírek. Začne nadskakovat a přeje se abych okamžitě udělala emerické dítě. To znamená - rozškubat balící papír a bleskově se dostat k jádru dárku
. Já ji tenkrát nějak nechtěla poslechnout a ona zofale koukala na velkou horu koblih. Jak já byla ráda, že jí chybí ve vzdělání četba této knížky 
.
jiný Honza
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání
No vídíš, že víš. Tak tam se mnou raději nechoď. 8-)))
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz