Pátek 12. prosince 2025, svátek má Simona
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

ROZCESTNÍK: Po kopcích

Konec září, počasí se konečně umoudřilo. Je krásné slunečno, máme pár dní dovolené. Důvod, pravda, není úplně dokonalý, měli jsme jet s cestovkou do Dolomit, ale prý se nesešlo dost lidí - inu, peníze snad (už to trvá nějak dlouho) nakonec vrátí a české hory jsou taky pěkné.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zana

24. 10. 2006 11:41
Re: Re: Re: Pěkné povídání

Honzo, ty jsi přímo studnice (pro ostatní) zábavných průšvihů;-D;-D

0 0
možnosti

jiný Honza

24. 10. 2006 11:56
Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

A přesto se nebojíš nechat se pozvat na kafe? Pamatuj na Saturnina! 8-)))

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 12:24
Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Seš daleko ;-)

0 0
možnosti

jiný Honza

24. 10. 2006 12:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Ale tak 5 - 6x ročně jezdím do matičky stověžaté služebně. A navíc dohodím daleko.

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 13:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Probůh, čím po mně chceš házet ?;-D .. tak já už se teda bojím

0 0
možnosti

jiný Honza

24. 10. 2006 13:06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

No neříkej mi, že neznáš Saturnina - třídění lidí dle Dr. Vlacha. To bys mě přímo šokovala.

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 14:00
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

Jo, koblížky ;-D;-D;-D, tak to jó.

Hele, víš o tom, že tuhle tradici dodžovali v tom hotelu ... jak on se jmenoval? roh Na Poříčí a Zlatnické Dávali ke kafi koblížek grátis a mísu měli připravenou;-). Teď jsou bohužel v rekonstrukci, ale někde psali, že prý nemají v úmyslu měnit staré pořádky.:-)

0 0
možnosti

Zdena bez psa

24. 10. 2006 14:10
Ano Zano,

Já mám dojem, že se jmenoval Centrum? My jsme tam jednou seděly na kafi s emerickou dcerunkou a předávaly si vánoční dárky. Pochopitelně jsme je hned taky rozbalovaly. Moje holčička emerická přímo nesnáší, když rozbaluji pomalu, pečlivě a skládám papírek. Začne nadskakovat a přeje se abych okamžitě udělala emerické dítě. To znamená - rozškubat balící papír a bleskově se dostat k jádru dárku :-). Já ji tenkrát nějak nechtěla poslechnout a ona zofale koukala na velkou horu koblih. Jak já byla ráda, že jí chybí ve vzdělání četba této knížky 8-o:-).

0 0
možnosti

zana

24. 10. 2006 15:08
Re: Ano Zano,

chudina emerická ochuzená;-)

0 0
možnosti

jiný Honza

24. 10. 2006 14:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pěkné povídání

No vídíš, že víš. Tak tam se mnou raději nechoď. 8-)))

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz