Pro přispění do diskuse se prosím přihlaste.
Přihlásit se
M76a75r32i23č11k95a 68C79r84o20s70s76e60t96t10e
Jak níže napsala Lika, korokke je skvělé, snadné a syté jídlo. Jak už to v mém případě u zdejších lákavých receptů bývá, když se některým nadchnu (a chutná i choti), opakuji ho pak poměrně často, než se tu ukáže jiná dobrota. A přesně tak to bylo s karokke
. Jestli se dobře pamatuji, měla jsem z množství vždy 8 nebo 9 "karbanátků". Myslím, že jsem je nejprve osmahla na pánvičce (balila do Panka) a dopékala v troubě. Celé množství najednou, takže pro nás dva z toho byly dvě nebo tři večeře (snadno ohřáté v troubě). Jenže pak zde Nelina dala recept na její mňam-karbanátky (se zakysankou a sýrem -také je jich vždy hodně najednou a zapékám v troubě), které karokke na čas "zastínily"
. Takže Liko děkuji za zopakování a připomenutí výborného jídla
. Navíc s manžel chytá jet na nákup, tak připíši hovězí a karokke udělám hned zítra. Od neděle do úterý večer budeme zase jezdit hlídat fenku, tak v troubě ohřátý zbytek sobotních karokké přijde vhod.

M42a98r75i20č16k58a 50C60r40o91s98s57e95t60t57e
Oprava - manžel se chystá jet na nákup píšu asi moc rychle a zbrkle.
Š19á89r68k56a 16M24a18t91y23á64š25o83v43á
to jsem kdysi dělala..je na čase to obnovit....

Z95v80í32ř63e73t46n41i72c36e 25M90a30w12e
Tak japonske korokke kdyz vynecham trojobal a dopekla bych to v troube protoze fakt neumim osmazit vubec nic vypada jako lahudka a dala bych si s chuti!

L48i71k29a 37L68i67k42a
Taky mě to napadlo, dobrá alternativa.
Z51.17M41a84t92y60l11d23a 44Z84.44M56a58t28y60l25d38a
To vypadá dobře, zbytek mletého bych hodila rovnou do hrnce a vyrobila boloňku, protože pak večer stačí uvařit špagety a vytáhnout krabičku hotové omáčky z mrazáku- jaksi nemáme obědy a krabičky jsou denně na pořadu dne. Cokoli mi zjednoduší přípravu oběda na druhý den, vítám.

L92i76k65a 12L45i63k53a
Je to ideální jídlo do krabičky, vyzkoušeno.

Z64v84í22ř69e30t93n37í56k 25X11e38r87x48o46v70á
hezký mlsný pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům
to vůbec nevypadá špatně. To by se dalo zkusit - jako alternativa řízkům na delší výlety

L22i45k27a 38L51i80k44a
Marička na to podala dobré reference, osobně taky doporučuju. Ideální na zpracování zbytků - jak brambor, tak třeba pečeného masa.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz