Tenhle recept jsem viděla před časem v televizi v pořadu Herbář.
Vyzkoušeli jsme doma už několikrát a tak vám mohu recept vřele doporučit.
Je to rychlé, zdravé a moc chutné jídlo!
Protože jsem ve videoreceptu postrádala některé údaje, popíšu, jak tresku připravuji já.
Recept na pečenou tresku pro 4 porce
Rybu vložíme do skleněného pekáčku, z obou stran lehce posolíme.
Vidličkou změklé máslo rozmícháme se solí, pepřem, utřeným česnekem, hořčicí, moukou, šťávou z poloviny citronu, bylinkami a strouhaným sýrem.
Naneseme na rybu a navrch ozdobíme plátky citronů.
Přiklopené peču 30 minut na 200 stupňů. (V receptu uvedených 10 minut je opravdu málo.)
Podáváme s vařenými brambory.
Dobrou chuť! :-)
Foto: Bláža