Inspirativní video je zde.
Mám moc ráda dýně hokkaido, i máslové jsem velmi přišla na chuť. Možná vám tedy přijde vhod receptík, který je vhodný jak na mlsání, tak ke snídani. Prajednoduchý, bez crcání.
Potřebujeme:
Dýni, jakmile nám padne do ruky, doporučuji nakrájet na kostičky a uvařit si ji (třeba na páře) se špetitičkou soli do zásoby do lednice - bude se hodit do lecčeho: do bublanin, polévek... nebo do tohoto snídaňodezertíku.
Namačkáme kostičky na pyré (hrubost dle libosti), ochutíme vanilkou a skořicí, a smícháme/našleháme metlou buď s jogurtem, nebo s ovesnou kaší, nebo s obojím.
Vyzkoušela jsem všechno a je to lahoda, ale nejvíc mi asi chutnala dýně s ovesnou kaší, ani doslazovat to nechtělo.
Nahoru můžeme sýpnout pár čokoládových granulek, nebo ořechů, kakao...
Za mě velké MŇAM! Můžu vřele doporučit!
No, a jestli mi někdo nepošlete další Mlsotník, tak se dočkáte cuket :DDD
Přeji dobrou chuť, ať budete vařit cokoliv. A masomilcům zde připomenu pečené kuře na hokkaidó od Ygy, taková jsem já, matinko :-)
Foto: Lika