28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Kefírové bochánky (bez hnětení)

Víc než deset let si doma dělám kefír. Pila jsem ho buď samotný, nebo...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Williamson 28.11.2014 23:27

Jeste k tomu americkemu mleku

Ja to teda moc nepiju, nema to mlecnou chut. Az jsem objevila kozi mleko. To fakt ma chut, byt strihlou kozou :), ale fakt tak akorat. Pro mne to bylo dulezite, protoze jsem asi pred 4 lety mela nestastnou slinivku a po kravskem mleku se mi delalo dost soufl. Nekde jsem se docetla, ze kozi mleko ma jine molekuly, vetsi, a tim je to lepe stravitelne. Nechci kazat bludy, ale tak nejak to bylo vysvetlene. A to jsem zazivala OK. A protoze kozi mleko se pripravuje spis v mensich podnicich, tak s tim asi nedelaji takove psi kusy jak s normalnim mlekem. Cii treba by se ti ten kefir delal lip z koziho.