20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Mrkvocuketové placinky

Bez lepku a moc dobré

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Matyášová 22.10.2021 12:58

no a tohle je ještě jemnější jak segedin...

Z. Lika 22.10.2021 13:10

Nakoupila jsem hromadu dýní, tak se těším R^

A. Zemanová 22.10.2021 14:03

Já tomu i věřím, Sharko, ale vařit si to nebudu, bo nevím, jak to má vlastně chutnat. :-)

Z. Matylda 22.10.2021 15:55

Kyselo jsem jedla a bylo moc kyselý. A divný.

A. Rgova 22.10.2021 23:01

a bramborák moc bramborovej ...https://www.youtube.com/watch?v=m_OqxiijZiU

já tedy kyselo taky nedávám:-)

Z. Jenny 22.10.2021 10:52

;-D;-D kouzlo chtěného i nechtěného! Se chechtám.;-D Trefné.

J. Fialová 22.10.2021 7:08

To by docela šlo, když mi všechno nastrouhá/poseká mašinka, a podložené pečpapem usmaží horkovzdušná fritéza :-P

Z. Yga 22.10.2021 8:47

No teda Jaruš! jak ty se zdravě stravuješ!! ;-D;-D Horkovzdušná fritéza a pečpapr -chmchmchm

Z. Lika 22.10.2021 9:17

Tuším, že zde půjde o bezpracnost ;-D

J. Fialová 22.10.2021 9:28

Tušíš zcela správně ;-D Pečpap je geniální vynález pro líné ;-D

Z. Jenny 22.10.2021 10:54

Hoď to všechno rovnou pod sekačku na trávu.;-D;-D

A. Zemanová 22.10.2021 9:28

Tý jo, to jsem netušila, že máš takovou hi-tech kuchyň, Jarko! ... dokonce pečpapr! ;-D

J. Fialová 22.10.2021 9:35

Pečpap pro líné je supér :-). A když se každý den strouhá zelenina do barfu pro v dlouhodobém průměru 120 kg psů... To se fakt technika ráda uplatní ;-)

Z. Lika 22.10.2021 10:36

Jarko, z tebe se ale klube velmi pracovitá osoba. Kór když se při letmém čtení dovídám, že každý den nastrouháš 120 kg psů...

Z. Yga 22.10.2021 13:34

A jelikož vím, že Jarka by psy nestrouhala, tak při druhém letmém čtení se dovídám, že každý den strouhá psům 120 kilo čehokoli ;-D;-D

Z. Xerxová 22.10.2021 5:58

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :-)

to nevypadá špatně. K tomu roztékání sýra. U nás se dělají sýrové karbanátky. Nastrouhá se sýr, vmíchá vajíčko a lžicí vykrojené "noky" se obalí ve strouhance a rozplácnou na pravidelný tvar. A vůbec to při smažení neteče...

Z. Lika 22.10.2021 9:18

To je dobrý nápad, sýrové noky.

Z. Matylda 22.10.2021 9:38

Mně by nepochybně teklo!

Z. Xerxová 22.10.2021 12:49

zkus to. Fakt neteče

Z. Lika 22.10.2021 13:11

Podle mě to zařídí to vejce, jinak si to neumím vysvětlit.