Děkujeme za pochopení.
M92a88r68i26č19k43a 97C38r34o25s53s58e45t13t81e
Kdysi dávno, když jsme bydleli v Illinois, chodili jsme do jedné rest., kde si manžel tohle jídlo s oblibou dával. Já se samozřejmě divila, proč se jídlu říká stejk, když (od pohledu) to byl "náš" karabanátek v omáčce. Jistě jsem mu z talíře ze zvědavosti ochutnala, ale na chuť už si nepamatuji (ani co jsem si v té res. dávala já). ALE shodou okolností manžel před pár dny nákupu přinesl právě mleté libové hovězí, protože já karbanátky teď dělám dost často. No a teď je tu Liko tvůj recept, dokonce mám i houby (tedy mražené), takže manžela překvapím a udělám mu to jeho dávno oblíbené jídlo, které ale já nikdy nedělala. Jistě si pochutnáme oba.
Má název Salisburský stejk nějakou historii?
L68i76k46a 26L65i31k65a
Maričko, historii jsem našla zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Salisbury_steak
A za vyzkoušení rozhodně stojí
A90l23e40n21a 36A94l64i67m57o
Vypadá to zajímavě
Čerstvý houby bych měla, mletý maso ne. Teď jsme byli 3x po sobě odpoledne tak na hodinku v lese, vždycky plnej košík . Kdo to má čistit ???? Ale dneska to snad půjde dobře, skoro samý velký bílý hřiby.
Š83á26r35k25a 27M82a42t45y37á22š25o87v38á
jednoduché a zajímavé..děkuju...
T50v51í66ř76e81t81n45í41k 29Z18a68n37a
To vypadá dobře, ukládám recept.
Co si budeme povídat, recept na půl hodiny s minimem surovin... Mám ráda Florentýnu, její recepty jsou chuťově skvělé, občas se dokopu něco podle ní uvařit, ale je na nich vidět, že ji vaření baví. Což není můj případ.
J96a54n85a 96B16u
Podle Florentýny vařím moc ráda, líbí se mi, že vysvětluje postupy, naposledy jsem podle ní dělala vuřty na pivu a byly skvělé :)
Z12. 72M66a66t68y42l19d87a
Tak to vůbec nevypadá špatně! To zkusím. Jen ty sušené houby nemám, asi úplně obyčejné žampiony budou muset stačit.
Jinak dneska je Světový den vajec, v našich dvou prodejničkách vajec v Žabčicích a Miroslavi je dneska ochutnávka vaječných specialit. Tak si dejte něco vaječného, to se nemusí jíst jen po Velikonocích
T64v84í43ř11e87t53n16í76k 62Z72a87n54a
Jé, vaječné speciality! hned bych šla ochutnat .
L31i20k51a 31L70i80k19a
Přeji dobré ráno, nejlépe houbové a nikoli na houby
Z56v87í26ř96e11t40n40í64k 62X59e44r81x97o52v55á
hezký mlsací pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům
to vůbec nevypadá špatně
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz