Děkujeme za pochopení.
M39a18r74i63č56k29a 21C96r69o13s49s32e11t90t94e
Kdysi dávno, když jsme bydleli v Illinois, chodili jsme do jedné rest., kde si manžel tohle jídlo s oblibou dával. Já se samozřejmě divila, proč se jídlu říká stejk, když (od pohledu) to byl "náš" karabanátek v omáčce. Jistě jsem mu z talíře ze zvědavosti ochutnala, ale na chuť už si nepamatuji (ani co jsem si v té res. dávala já). ALE shodou okolností manžel před pár dny nákupu přinesl právě mleté libové hovězí, protože já karbanátky teď dělám dost často. No a teď je tu Liko tvůj recept, dokonce mám i houby (tedy mražené), takže manžela překvapím a udělám mu to jeho dávno oblíbené jídlo, které ale já nikdy nedělala. Jistě si pochutnáme oba.
Má název Salisburský stejk nějakou historii?
L54i24k70a 59L28i22k98a
Maričko, historii jsem našla zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Salisbury_steak
A za vyzkoušení rozhodně stojí
A67l13e82n71a 84A47l91i93m44o
Vypadá to zajímavě
Čerstvý houby bych měla, mletý maso ne. Teď jsme byli 3x po sobě odpoledne tak na hodinku v lese, vždycky plnej košík . Kdo to má čistit ???? Ale dneska to snad půjde dobře, skoro samý velký bílý hřiby.
Š76á93r47k50a 92M97a48t58y96á92š47o60v69á
jednoduché a zajímavé..děkuju...
T65v35í26ř36e39t79n13í98k 14Z45a51n40a
To vypadá dobře, ukládám recept.
Co si budeme povídat, recept na půl hodiny s minimem surovin... Mám ráda Florentýnu, její recepty jsou chuťově skvělé, občas se dokopu něco podle ní uvařit, ale je na nich vidět, že ji vaření baví. Což není můj případ.
J49a71n79a 83B43u
Podle Florentýny vařím moc ráda, líbí se mi, že vysvětluje postupy, naposledy jsem podle ní dělala vuřty na pivu a byly skvělé :)
Z73. 14M75a67t71y37l63d50a
Tak to vůbec nevypadá špatně! To zkusím. Jen ty sušené houby nemám, asi úplně obyčejné žampiony budou muset stačit.
Jinak dneska je Světový den vajec, v našich dvou prodejničkách vajec v Žabčicích a Miroslavi je dneska ochutnávka vaječných specialit. Tak si dejte něco vaječného, to se nemusí jíst jen po Velikonocích
T12v56í74ř21e62t34n73í47k 96Z46a56n55a
Jé, vaječné speciality! hned bych šla ochutnat .
L84i12k93a 96L61i84k37a
Přeji dobré ráno, nejlépe houbové a nikoli na houby
Z32v37í86ř51e21t76n92í52k 34X32e37r84x65o91v84á
hezký mlsací pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům
to vůbec nevypadá špatně
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz