Diskuse
PSI: Jak jsem vzala mimina na výcvik
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Vave
Re: OT- první lekce na cvičáku
Alespoň se nenudíš!
A hale, proč by měla ležet s kořistí????? 

Mně se právě líbí, jak se tváří, jak očekává za svůj výkon ocenění a řádné ovace.
Tu povahu si fakt zamilujete! 

Vave
Milá Matyldo
, gratuluju k nalezení dobrého cvičáku. Myslím, že Borůvka (mimo to, že je krasavice) je velký sportovní a umělecký (princezna, kašpárek, rarášek) talent, takže agility by mohlo být pro ni to pravé.
A děkuju Ti za pěkná včerejší slova; myslím, že s Borůvkou budete mít taky hebké a hluboké napojení, ona je jen ještě malá a má toho tolik k poznávání!, ale až se trošku věkem zklidní, dostanete se spolu do toho "nejvyššího levelu". 

Matylda
Milá Vave, v to doufám! Zatím mám "číslo", které na cvičáku na rozdíl od ostatních malých se očuchávalo s čokoládovou retríverkou a jedním NO, zatímco ostatní pejsci malých ras z naší lekce se tvářili, že tam nejsou nebo se bojí. Jak já se těším, že dostane rozum! Když jsem ji tam viděla při hře mazat v čele smečky se střední kníračkou vedle sebe, tak je mi jasné, že to hned nebude!
Ale teď je to malá utahaná holčička a spinká...
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz