Středa 21. ledna 2026, svátek má Běla
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

PSI: Jak jsem vzala mimina na výcvik

Ačkoliv mě zakrátko čeká nelehký úkol, přivést na svět hromadu malých drsoňů, panička mi ještě uprostřed mého těhotenství vymyslela naprosto úchvatný víkend, prý dokud to ještě jde, ať se naválím doma... A já jsem ji za to, jako vždy, moc vděčná!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vave

8. 4. 2009 15:27
Re: OT- první lekce na cvičáku

Alespoň se nenudíš! ;-)  A hale, proč by měla ležet s kořistí????? 8-o8-o8-o Mně se právě líbí, jak se tváří, jak očekává za svůj výkon ocenění a řádné ovace. :-)  Tu povahu si fakt zamilujete! R^:-)VV

0 0
možnosti

Vave

8. 4. 2009 14:24

Milá MatyldoVV, gratuluju k nalezení dobrého cvičáku. Myslím, že Borůvka (mimo to, že je krasavice) je velký sportovní a umělecký (princezna, kašpárek, rarášek) talent, takže agility by mohlo být pro ni to pravé.

A děkuju Ti za pěkná včerejší slova; myslím, že s Borůvkou budete mít taky hebké a hluboké napojení, ona je jen ještě malá a má toho tolik k poznávání!, ale až se trošku věkem zklidní, dostanete se spolu do toho "nejvyššího levelu". :-)VV

0 0
možnosti

Matylda

8. 4. 2009 15:52

Milá Vave, v to doufám! Zatím mám "číslo", které na cvičáku na rozdíl od ostatních malých se očuchávalo s čokoládovou retríverkou a jedním NO, zatímco ostatní pejsci malých ras z naší lekce se tvářili, že tam nejsou nebo se bojí. Jak já se těším, že dostane rozum! Když jsem ji tam viděla při hře mazat v čele smečky se střední kníračkou vedle sebe, tak je mi jasné, že to hned nebude!:-) Ale teď je to malá utahaná holčička a spinká...:-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz