Diskuse
POVÍDKA: Narozeniny
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Hana W
Re: Já mám známou, která po každém vymalování... ne?!
Ale kdepak, Jakoubku, to takhle zas nemuzes srovnavat. Uvedom si, ze vetsina lidi zas tolik maluvek doma nema ani u nas. A kdyz si koupim plakat, byt pekny, a casem mi nejde pod fousy, tak nemam nic proti tomu se toho zbavit. Ja jsem to spis uvadela jako pripad bl/bosti jedne damy, ktera se snazi mit vkus a ktere by se moooc libilo televizni predelani domacnosti. It really is not an American way of life. Lidi tady casto povazuji za starozitnost i stare zgarby - skoro kazdej jsme prisli odnekud a vetsinou jsme toho moc nemeli - tak to, co je po predcich, je opravdu uctivane. Treba jak v Chetove rodine - chudi farmari nemeli obrazy. Ale, meli fotky. A tak je ted, stare, zazloutle restaurujeme a digitalne opravujeme, aby je kazdy mel doma. Jedna sestra ma podlahu a tramy v kuchyni ze stareho srubu, kde se narodila jejich babicka. A to se dost praskla pres kapsu, protoze v tom borovicovem drevu za 150+ let pryskyrice ztvrdne na cement a neni to jednoduche obrousit. My jsme si doma namontovali prah z toho stareho srubu.
Ale je fakt, ze je hodne lidi, co se stehuji pres cely kontinent sem a tam a nejsou tak zakoreneni, jak lidi u nas.
Jakub S.
Aha, vlastně většinou takhle, jasně.
Lidi, všimli ste si, že, jak Hanka dovede všecko tak zajímavě a výstižně popsat? Všimli, já vím. Já jenom, že já už dávno taky!
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz