Pátek 7. listopadu 2025, svátek má Saskie
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

POVÍDKA: Narozeniny

Konečně večer! To byl zase den. Nemůžu se na tu kuchyň ani podívat. Ale ne, zakázala jsem si přece reptat. Byl to docela pěkný den, hosti snědli co jsem navařila a dokonce se uráčí přijít i Barča. Pro jednou jí neonemocněla nebo neumřela některá z jejích četných babiček, takže nebudu muset vytírat lokál.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hana W

13. 1. 2008 18:12
Re: Já mám známou, která po každém vymalování... ne?!

Ale kdepak, Jakoubku, to takhle zas nemuzes srovnavat. Uvedom si, ze vetsina lidi zas tolik maluvek doma nema ani u nas. A kdyz si koupim plakat, byt pekny, a casem mi nejde pod fousy, tak nemam nic proti tomu se toho zbavit. Ja jsem to spis uvadela jako pripad bl/bosti jedne damy, ktera se snazi mit vkus a ktere by se moooc libilo televizni predelani domacnosti.  It really is not an American way of life. Lidi tady casto povazuji za starozitnost i stare zgarby - skoro kazdej jsme prisli odnekud a vetsinou jsme toho moc nemeli - tak to, co je po predcich, je opravdu uctivane. Treba jak v Chetove rodine - chudi farmari nemeli obrazy. Ale, meli fotky. A tak je ted, stare, zazloutle restaurujeme a digitalne opravujeme, aby je kazdy mel doma. Jedna sestra ma podlahu a tramy v kuchyni ze stareho srubu, kde se narodila jejich babicka. A to se dost praskla pres kapsu, protoze v tom borovicovem drevu za 150+ let pryskyrice ztvrdne na cement a neni to jednoduche obrousit. My jsme si doma namontovali prah z toho stareho srubu.

Ale je fakt, ze je hodne lidi, co se stehuji pres cely kontinent sem a tam a nejsou tak zakoreneni, jak lidi u nas.

0 0
možnosti

Jakub S.

13. 1. 2008 18:51
Aha, vlastně většinou takhle, jasně.

Lidi, všimli ste si, že, jak Hanka dovede všecko tak zajímavě a výstižně popsat? Všimli, já vím. Já jenom, že já už dávno taky!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz