5.12.2022 | Svátek má Jitka


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Kynuté i nekynuté

Podělím se s vámi o osvědčené rady ke kynutému i nekynutému těstu, které mi Lenka S. zaslala. Věřím, že se budou hodit, mně tedy určitě :-)

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lika 23.9.2022 14:47

Tak ty buchty z kynutého-kynutého těsta mi mi povedly epesně. Zadělala jsem si těsto z půlky dávky, půlku z půlky jsem nevykynutou dala do lednice na zítřejší švestkové knedlíky, a ta vlastně čtvrtka mi stačila na buchty do remosky, akorát.

LenkoS., díky!

Z. Lika 23.9.2022 20:15

A před chvílí prošly výstupní kontrolou a byly velmi chváleny R^