Diskuze
MLSOTNÍK: Ratatouille (archiv)
Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
T21v15í18ř62e14t90n22í48k 61Z37a54n44a
O.T. - vyúčtování je na hadech!
L88i17k10a 29L81i39k15a
Zano, děkuji.
A20d22a51n 28R13g52o90v64a
Hezký zbytek pátku přeji, přesouvám se k našim a doufám, že se o víkendu dostanu na houby.
Já ty zeleninový jídla moc nemusím. Mám moc ráda pečené papriky - kapie. Jinak papriku nepozřu. Rajčata nejraději čerstvá nebo ve studeném salátu. Ještě tak v rajské omáčce mi přijdou poživatelná . Lilek tak na grilu. Takže Ratatouille oblibuju jen v podobě kuchaře myšáka. Jmenoje se tak, že ano? Ani to lečo nemusím. Obrázky jsou pěkný a moc mě bavil ten historický výklad na jehož konci je zjištění, že v evropě se zrodilo jen zelí a kořenová zelenina. Podle knich o minulých stoletích se v Jizerkách při práci se sklem a u tkaní přežívalo na zelí, bramborách( taky z ameriky) a kozím mléku. No co, bylo tu hafo bylinek. A zjišťujiu, že jíst se dá spousta plodin co jsem donedávna považovala za trávu.
Jo teď mě napadlo. Odkud je asi špenát? A dýně?
A15d63a51n 93R55g56o38v53a
No můžu já někam něco psát? Vždyť potřebuju korektora na chyby a překlepy.
T69v95í58ř52e37t50n52í93k 78Z32a71n17a
Zdravotní hlášení: je to dobrý! Prý fenistil a něco na alergii .
L25i95k40a 98L66i67k98a
Blahopřeji, uff. Sice by to ATB, při včasném podchycení, zvládla, ale ta je dobré si šetřit na jindy.
Z62v88í58ř60e98t56n43í96k 85I59v88a
Kdysi jsem ratatouille dělala, ale v receptu se postupovalo tak, že ta zelenina se osmažila zvlášť a pak dala do většího kastrolu a společně dodusila pár minut. Výsledkem byla voňavá věc, která i dobře vypadala, žádný hrnec plný něčeho, co vypadalo jako už jednou použité.
L41i78k55a 42L21i42k55a
No, ono když se to průběžné nemíchá, nijak zle to nevypadá
L88i81k70a 98L34i34k29a
Jsme ještě v zeleninové sezoně, občas se naskytnou třeba i darované přebytky, a pomalu dušená, dobře ochucená zelenina je lahůdka. Když si k tomu představím křupavý kousek bagetky, do mňam. Přeji dobrou chuť!
T29v57í89ř66e20t94n87í88k 38Z89a96n21a
Vypadá to dobře, ostatně o tomhle jídle vím už dlouho, ale problém je v linku a cuketách. Takže většinou zůstane u lesa.
A59l95e93n53a 65A43l88i89m92o
Krásný den všem! Ratatouille dělám pravidelně, když mám svoje cukety a rajčata. Všechno ostatní musím dokoupit, ale zahrádka není nafukovací a já nejsem Jajka. Je to výborné jak teplé, tak studené a druhý den ještě víc !
Z60. 81M84a96t53y77l84d37a
Ratatouille jsem nezkoušela, ale zeleninové směsi dělám v létě podle toho, co mám. A dneska jsem si do práce donesla zbytek leča, tak jsem skoro tematická
Z63v63í34ř41e79t98n53í39k 75X64e11r52x49o65v44á
hezký zeleninový pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům
zítra bude lečo - rajčata zrají, velká paprika je ze zachráněné bedýnky... takže to je skoro kousek ratatouille
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz