Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Netradiční úprava tradičních zvířátek
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Olčava 10.3.2008 21:12Mňňáááááámmm Kapříčka, to já můžu a kosti mi vůbec, ale vůbec nevaděj. Tak jsem takovou oklikou přes různý ryby zjistila, že kapřík je můj nejmilejší ryba. |
zana 10.3.2008 20:09Kapra z důvodů, které už se to říkaly, nemusím a kachna je na mne nějak moc mastná ... kvůli mamince a jejímu žlučníku jsem vlastně od dětství jedla docela dietně, takže prostě na mastnější jídla nejsem zvyklá... i když malý kousek |
possum 10.3.2008 14:53Hmmm, tak kapr by se urcite dal nahradit jinou rybou (ja delam vetsinu rybich receptu s hoki nebo lososem) a URCITE by sel i v mikrovlnce. |
RenataE 10.3.2008 23:28Milá possum, ty si s tou mikrovlnkou nedáš a nedáš pokoj Ale já tě chápu |
vampir 10.3.2008 12:48preji hezke poledne Tak jsem tady nemohla byt skoro tyden a na mlsotniku se basti moje oblibena jidla: chalva a niva. Kdyz se doma zeptali, co nam dobryho vezes - komisarek. Vazne, v jednom pekarstvi meli reklamu, ze ho pecou dle starodavneho receptu. Chalvu, zdravim possum, je mozne taky delat z hroznoveho cukru(kdyby nekdo mel obavy, ze bude tlustej a taky pry pro diabetiky). Jinak preji dobrou chut vsem zravcum kachen a kapru.Nedavno jsem cetla, ze vsechno, co cloveku chutna, je pro neho taky zdrave. Kapr vyvolava ve mne jen nostalgicke vzpominky na babicku, ktera nam umrela prilis brzo. |
abyt 10.3.2008 11:42Ňák mám hlad. |
EvaŽ 10.3.2008 13:05Re: Ňák Já čtu mlsotník zásadně najedená. Kapra moc nemusím (souhlasím se štětinkou- moc kostí), ale ta kachna nezní špatně |
PetraK 10.3.2008 9:14Kapří recept schovám až David dotáhne nějaký ten úloveček |
štětinka 10.3.2008 9:03Teda, po přečtení nadpisu jsem se znova musela kouknout, zda je to Mlsotník já už totiž čekala, že sebudeme věnovat střihovým úpravám psů Ale je fakt, že kapr se u nás moc neujal, dělám ho v podstatě už jen ze zvyku na Vánoce, ale i tak ho moc nesníme. Příliš kostí. Musím obírat svou porci a ještě dvě dětské...Kachnu nekupuji a domácí nemám. Ale říkám si, že by to možná šlo i kuřetem? |
štětinka 10.3.2008 9:03Re: Teda, po přečtení nadpisu jsem se znova musela kouknout, zda je to Mlsotník jdu dělat škubánky a hrachovku... |
L 10.3.2008 9:07Re: Teda, po přečtení nadpisu jsem se znova musela kouknout, zda je to Mlsotník Stříhání u nás nevedeme, stříhat by se dal jen Hugo a ještě by potřeboval narkózu. Nevím, jestli by to šlo s kuřetem, to je takové dost suché. I když... kdyby se přidal kousek sádla... |
Vave 10.3.2008 8:12Tak zrovna kapra ani kachnu skoro vůbec nedělám, ale tohle vypadá zajímavě! Tisknu a ukládám k ostatním receptům, do Mlsotníkového šanonu. |
Fallowa 10.3.2008 7:17Takhle při pondělku útočit na útroby?Připadám si jak Pavlovův pes a myslím,že tyto recepty budu muset vyzkoušet! |