Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
M55a53r38i94č80k45a 46C94r84o49s88s11e14t94t35e
Děkuji za komentáře, kdo se rozhodnete kaši zkusit, přeji, aby chutnala.
Recept byl v malé knížečce, která přišla poštou a byly to všechno vánoční recepty. Takže i tenhle počítal s větším počtem jedlíků u stolu a může dělat dojem kalorické bomby. Když si ale jednotlivé přísady rozpůlíte, jako jsem udělala já (hlavně másla jsem dala mnohem méně), na kaši ze 6 brambor to opravdu není moc (am. hrnek je 200ml). Z množství v mém menším pekáčku jsme snědli polovinu, tu druhou jsem později v troubě prohřála a - jak jsem napsala - dala se krásně porcovat. Takže na jednu večeři pro 4 osoby by to úplně stačilo.
Ještě dodatek. Kdo byste zkusil péci brambory v troubě poprvé, nezapomeňte je předem (nebo tak po půl hod. v troubě) propíchnout, aby z nich vyšel vzduch. Jinak by se vám mohlo stát, že v troubě vybouchnout a tu spoušť, která vám zapatlá celou troubu nikomu nepřeji (vím z vlastní zkušenosti).
Liko, jestli se slaninové křupinky u vás prodávají, vyzkoušej, jsou až nebezpečně jedlé. A nezasmrdíš si kuchyň vypékáním čerstvé slaniny. Otevřený sáček může být buď v lednici, nebo v mrazáku.
L95i61k15a 98L30i92k73a
Maričko, tak jsem zapátrala a prodávají se tu pouze slaninové křupky, tj. v podstatě ochucené těsto. Do slaninky se tedy pustím sama. Když je dobrá, tak to v kuchyni hezky zavoní.
A86d46a15n 46R93g91o15v88a
Kalorická bomba to je, holt by člověk směl sníst jen trochu. Všechny ingredience mám v oblibě, ukládám recept a věřím, že si pošmáknu. Teď mám domácí hovězí polévku, co druhý chod nepotřebuje a plánuju držkovou. Držky jsou v lednici.
T35v15í19ř16e10t46n57í91k 72Z62a22n98a
Jak píše Xerxová, je to kalorická bomba, ale on je to taky recept na 2 kila brambor... a asi bych rázně ubrala. Ale jídlo ze zbytků se hodí.
I když se přiznám, že u nás moc brambory nezbydou - já mám uvařené za studena ráda a chodím je ujídat
A88l26e43n53a 61Z66e34m32a33n72o73v39á
POZOR POZOR! Akce stále běží, boj o perníček a tipovací soutěž je prodloužena do neděle. Ještě není zcela vyprodáno, tak máte šanci. Mrkněte na Hady, případně napište Rádce nebo mně, kdybyste tápali.
A21l81e65n90a 89Z44e50m53a89n94o23v83á
Čtu jen zběžně z mobilu v čekárně na.poliklinice, ale rozhodně ne to zaujalo. Mrknu na to ještě doma pořádně. Díky za recept, Maričko.
Z90v97í94ř87e47t68n42í46k 17J93i83t70u13r
Zase receptík, co vypadá mňamózně!
L61i83k36a 67L82i65k62a
Dobrá obměna zapékaných brambor, osobně tedy bez sýra, ale ty slaninové křupinky mě zaujaly velice
Z41v78í93ř28e80t65n12í37k 21X68e19r93x12o58v61á
hezký mlsací pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům
teda máslo, smetana, sýr, olej... to je pěkně kalorická bomba... Já raději "sušší" klasiku - buď šťouchané brambory s petrželkou a nebo když zapéct, tak francouzské brambory
Z62. 71M46a83t63y40l36d32a
To máš nepochybně pravdu, já bych všeho ubrala.. ale mám ráda recepty ze zbytků, tak i tenhle se hodí.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz