Úterý 18. listopadu 2025, svátek má Romana
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Krásně jsem si zavzpomínala na Abyt .

Co se týče cuket, čelili jsme u našich jejich nadúrodě předloni. Tak jsem si obstarala nějaké recepty. Následkem toho jich loni bylo jen pár a letos jediná, kterou jsme měli zakázáno sníst .

0 0
možnosti
AR

A24d31a59n 75R17g48o29v50a

12. 9. 2025 14:42

Příběh vpravdě Abytí. Děkuju za vzpomínku

0 0
možnosti
Foto

To byoo napeti az do konce jako dektivka. Jeste ze ste si tak mlaskaly pod jabloni, zda se ze jste si pak mlaskali jeste i o vanocich:)

To teda muselo potesit i kdyz preprava takoveho kusu tramvaji je asi trochu slozita.

0 0
možnosti
Foto

A67l34e53n76a 83A72l48i55m14o

12. 9. 2025 10:22

Zvěřinu my moc rádi, místní myslivci nám občas něco nadělí, naštěstí ne vcelku :D . A takový daňčí biftečky - mňam .

A co se cuket týče, je snad zákon schválnosti, že když jsem vloni objevila recept na zavařenou cuketu s rajským protlakem, kde se dají zpracovat i ty lodě, a je vynikající buď pod maso nebo na těstoviny, tak se mi na zahradě urodily DVĚ cukety :D . Recept mám zapsanej, tak snad za rok :-)

0 0
možnosti
AR

A60d26a53n 80R85g80o83v38a

12. 9. 2025 14:44

Vidíš to, já si teprve teď uvědomila, že jsem od pěstitelů letos obdržela slovy "jednu" cuketu z přebytků. Ale zase byla žlutá, krásná. Snězena v těstíčku. To jsme si mlaskali.

0 0
možnosti
Foto

jsem teď přečetla tu starou diskuzi... to je paráda. A tolik jich je za Duhou...

0 0
možnosti
Foto

L24i61k55a 95L16i97k32a

12. 9. 2025 10:36

No jo, je to už řádka let...

0 0
možnosti
Foto

L74i80k93a 22L53i47k94a

12. 9. 2025 8:17

Ráda na Abyt vzpomínám, moc. Připomnělo mi to různé obtížně zpracovatelné dary do kuchyně, čímž se ovšem dostávám zejména k cepelínům anebo obřím cuketám tvrdým jak štolverk :-) Zvěřina se zpracovává (a chutná) rozhodně líp. A to mi zas připomnělo, jak v jednom z nedávných článků o psech-bahňácích na jednoho takového bahnivce volá rozhořčená panička: Cukíno! Přeji krásný den.

0 0
možnosti
ŠM

miluju zvěřinu... a dík za vzpomínku na Abyt...

0 0
možnosti
ZZ

Ty parohatý věci jsou v podstatě hovězí a divočák vepřové, pravila poučka, které se mi dostalo od nájemkyně honitby, která hodiny angličtiny nejčastěji platí v naturáliích. Posledně to byly grilovací klobásy z kance. Prý ji těší, že se zvěřiny nebojím a neohrnuji nad ní nos

0 0
možnosti
Foto

Nekdo nema zverinu rad? Pro me je to vzacnost. Dala bych si.

0 0
možnosti
Foto

hezký zvěřinový pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům

dík za vzpomínku na Abytu . A taky na tchána, který mi jednou 23. prosince přinesl do naklizené a naleštěné kuchyně půlku laně. Taky vcelku...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz