Diskuse
KOČKY: Vzpomínka na Macešku
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: na veterině
km11: To sú super správy, držte sa! A držím palce, nech sa Nástenka troška skľudní, možno postupne aj únava urobí svoje a pomoc privíta...
Z. Jenny
Pájo, gratuluji, jsem ráda, že jsou všichni v pořádku.Těším se na fotky.
Pájo, gratulujůůů, jsem ráda, že vše dobře proběhlo (všam jsi se načekala). Nevím, kolik štěňat mívají kerýci v průměru, ale "dva a dva" mi přijde hezké, zvladatelné číslo jak pro tebe, tak "matinku". Carevna na ně bude mít dost cecíků a tím padem i mléka. A budu se těšít na reportáž a doufám, že hóóódně foteček.
Z. Vave
Celý den jsem běhala kolem auditu, tak se teprve teď dozvídám o Tvém krásně vyváženém vrhu.
Gratuluju, Nastěnka je prostě pašák. <3 Co na to nadělení říká Terrynek? :)
D. Ruščáková
Pájo, blahopřeju k tomu keryčímu nadělení!:)) Hezký vyrovnaný vrh, a když je i carevna v pořádku, tak to nemá chybu. tak ať se dál daří! A taky se těším na hlášení:))
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz