Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T. Zana 11.5.2018 13:47Oceňuju Tvoji stabilní dodávku receptů:-) Na smažené (pokud to nejsou žampióny:-) mě neužije, ale tu sekanou bych možná někdy zkusila. |
T. Zana 11.5.2018 13:40Re: Pokud byste krokety zamrazili Fotočlánek ;-) |
O. Joklová 11.5.2018 13:37Liko, jsi vážně skvělá že pro Mlsotník obětavě každý týden vaříš!!!!!!!!!! ty karboše usmažené vypadají naprosto úžasně, hm už jsem dlouho neměla mleté maso, možná to zkusím :-))))) |
O. Joklová 11.5.2018 12:56Re: Tohle zní opravdu dobře, Liko, Vave, myslím že jako "doplněk" ke grilovačce pod pergolou to bude úplně ideální!!!!!!!!!!!!!! nebo na posezení s různými dobrotami i bez grilu, pokud nemáte :-)))))))) |
Z. Lika 11.5.2018 12:48Re: hezký den To je vlastně japonská tempura:-) |
Z. Lika 11.5.2018 12:47Re: Pokud byste krokety zamrazili Asi jsi stejně jako japonská maminka snědla celou skořicovou rolku :D |
Z. Yga 11.5.2018 12:41Re: Pokud byste krokety zamrazili Ehm - já vím, ale když já su tak líná! (;o) ... |
Z. Inka 11.5.2018 12:32Re: hezký den Já jak jsem masožravka, kapustu miluju jako krokety - jen uvařenou kapustu do omeletovýho těsta a smažit. Mňam |
Z. Lika 11.5.2018 12:14Re: Pokud byste krokety zamrazili No, oni ti chlapci překládají do angličtiny :D Když se tak dívám na Tvé fotky - bylo by prima, kdybys zase někdy sepsala pro Zvířetník článek! |
Z. Yga 11.5.2018 12:04Re: Pokud byste krokety zamrazili Liko, já tě velice obdivuju - že ke všemu ještě zvládáš japonštinu! No to teda!! A OTéčko - mám tu nějaké zvířecí fotky - hlavně psí a kocouří (:o)). http://yga.rajce.idnes.cz/2018_Zvirata_zjara/# |
Z. Lika 11.5.2018 11:51Re: hezký den Ano, fotka osmažených kroket je docela sugestivní :-) Takže dobrou chuť, tady už se taky objevila nová kapusta. |
Z. Xerxová 11.5.2018 11:42Re: hezký den tsss - co já se teď nadělala malých bramborových placiček (za sucha pečených v troubě) - a aby byly estetické, tak jsem je vykrajovala jak linecké :o) Neb mi začaly klíčit brambory a bylo je třeba "zničit" Spíš jsem dostala chuť na kapustové karbanátky... A velkou chuť... |
Z. Lika 11.5.2018 11:16Re: Milá liko Jasně že spařit, a tím se podle mě ztratí ta hořkost, pokud byla. |
Z. Inka 11.5.2018 11:15Re: Milá liko No a jak jinak děláš špenát z listího?? Kopřiv a špenátu? Jasně, že se to spaří. Jen nebuj, je jak máslíčko, jemný |
Z. Lika 11.5.2018 11:08Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Inko, dej pak vědět, jak to dopadlo! |
Z. Lika 11.5.2018 11:06Re: Milá liko Asi obojí. Podle mě je obojí nutno spařit, aby to bylo k jídlu :D |
Z. Lika 11.5.2018 11:04Pokud byste krokety zamrazili smaží se pak bez rozmražování - jen olej musí být opravdu horký. To je tip od japonské maminky z videa. |
Š. Matyášová 11.5.2018 10:34Re: Milá liko chroust nebo vyběhlej salát? |
Z. Lika 11.5.2018 10:12Re: Milá liko Na chroustí nálety si taky pamatuji, na ořešák, a také si pamatuji, že slepice je nechtěly žrát. Takže spařit a nasekat? Kdyby to byla babička tehdy věděla... |
Z. Iva 11.5.2018 10:10Re: Milá liko Vždyť je strašně hořký. |
Z. Yga 11.5.2018 10:08Re: Milá liko Ale no tak - slepičky taky chtějí zelené, to pak jsou onačejší vajíčka! Nebuďte škuti a dopřejte i té droboti drůbeží a ještě, když se ten salát podpoří spařenými a nasekanými chrousty ... já vím, včil je to nehumánní a navíc je chroustů jako šafránu, ale za mých mladých let do rána ožrali vzrostlý doubek! |
Z. Lika 11.5.2018 10:03Re: Milá liko No prosím, a oni vyběhlý salát házeli slepicím. No aspoň nepřišel nazmar. Díky ale za dobrý tip i pro lidi. |
Z. Lika 11.5.2018 10:02Re: to taky brzo zkusím Wendulko, určitě nafoť a pošli. A blahopřeji k nové práci! Potěšila jsi mě, že mlsotníkové recepty zkoušíš, to je pro mě pravá odměna :-) |
V. Glover 11.5.2018 9:50to taky brzo zkusím Liko ty jsi šikovná, takhle nám tu každý týden vyvařuješ exotické dobroty a ještě píšeš články. Já jsem byla jeden večer sama doma tak jsem si uplácala tu japonskou omeletu s rýží co byla před pár týdny. Taky bych měla sepsat nějaký recept, ale mám novou práci kde jsem moc dní a hodin tak moc nevyvařuju nové jídla. Včera jsem teda dělala gumbo od Maričky zase, ale zmohlo mě to, stát hodinu u plotny když se vracím v 19:30 z práce. Ale tento weekend plánuju rizoto do pomalého hrnce, to nedá žádnou práci, a na neděli možná indicko-anglickou kitchen fusion, čili anglický nedělní oběd s indickou zápletou. Třeba vyfotím a časem popíšu? |
Z. Inka 11.5.2018 9:28Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Super, já jsem moc nechtěla do toho smaženého, toto zkusím s mletým krůtím! |
Z. Lika 11.5.2018 9:26Re: Liko Výborně. Děti mohou s klidem pomáhat - ve hmotě není nic syrového (ani mouka nebo vajíčko), takže když budou ochutnávat nebo si olizovat prsty, žádný problém. Přeji dobrou společnou chuť! |
Z. Inka 11.5.2018 9:25Re: Milá liko Mohu - li poradit, tak ze salátu vyběhlého je báječný špenát. Tchán je maximalista, takže má vždy salátu hafo, na salát nám teda moc nedá, ale nevadí, zbylé vyrostlice ráda zpracuji na špenát |
D. Ruščáková 11.5.2018 9:12Liko to je báječnej recepis, děkuju! Příští týden tu máme vnoučata (poprvé obě bez rodičů) a tohle zní dokonale. Navíc by to mohl plácat Patrik spolu se mnou, což zvýší kvalitu společně tráveného času a malá Katka to taky ukouše:)) |
Z. Lika 11.5.2018 8:57Re: ještě více receptů na zpracování starých brambor Á, možná bych místo šišky radši udělala sekanou naplocho, jako "koláč". Aby byla opečená větší plocha. |
Z. Lika 11.5.2018 8:53Re: Milá liko Ygo, vždyť to k jídlu bohatě stačí. Znám to - najednou v okolí všichni mají hromadu salátů, už to nikdo nechce. O cuketách nemluvě :D |