Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Letní grilovačka
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Olčava 19.8.2022 10:00No hráli jsme si jen tak pro potěšení a pro pár přátel. Byli jsme ve složení kytara, banjo, housle, kontrabas, já měla svůj hlas a rejži v plechovce (to zažila i Zkumavka, tedy jen tu moji rejži) a jak šel čas, tak jsme se různě přestěhovali, až to vyšumělo... ale moc ráda na to vzpomínám. |
Z. Lika 19.8.2022 9:27Áha, to bude spíš ono |
Z. Lika 19.8.2022 9:27Páni, kapela? To zní moooc zajímavě a dobře Ondatry z pultů nějak zmizely... |
A. Alimo 19.8.2022 9:14Grilované všechno jsem mohla a s chutí dělala a pojídala. Teď, bohužel, ten zatracenej žlučník....škoda slov. Už jste se někdo doslova těšil na operaci? Já teda jo a moc. Včera vedro k padnutí, dneska nad ránem spadlo doslova pár kapek a je jak v prádelně. Jak zimu nemusím, tak se na ni těším. To už bude - doufám !!! - i ten zpropadenej žlučník se šutrem venku. |
T. Zana 19.8.2022 9:01Mňam, velmi lákavé. My měli slíbenou grilovačku u synka, ale to zrovna výjimečně lilo, tak zatím letos nula bodů. Jo a ryba vytažená z Labe nebo supermarketu pobavila ;-) |
T. Zana 19.8.2022 8:57Vedro, vedro... |
Z. Olčava 19.8.2022 8:50To je krása, to je chutí, to je vůní... já si grilování moc neužiju, nemám zkrátka tu možnost, ale pamatuji si, kdysi dávno jsme s kapelou takové grilování zažívali, parta báječných lidí, fůra výborné bašty, jo ale proč to píšu, tam jsem ochutnala ondatru, ne počkat, jak jen, aha nutrie to byla, a to tedy byla lahůdka. No dneska by mě nejvíc lákaly ryby, ale přiznám se, že bych ráda ochutnala všechno z nabídky na fotkách. Vůbec bych se neupejpala. No voní mi to až sem. |
Z. Xerxová 19.8.2022 8:42taky mě napadl banán, ale pak jsem si říkala, zdali to není spíš bílá klobáska... |
Z. Lika 19.8.2022 8:31Krásná mlsná podívaná, jeden rošt hezčí než druhý. Koukám, že i na banán došlo. Pečené jsou prý delikatesa, ještě jsem nezkoušela. Za mého mala se jednou, dvakrát ročně opékaly makrely - kutil soused si vyrobil příslušný gril, takovou vanu se zuby nahoře, do kterých se vkládaly klacky s nabodnutými makrelami. Už sehnat makrely byl kumšt. Sousedky se pak sesedly a obalovaly je a prosypávaly směsí soli, papriky, kmínu myslím, a při opékání se to potíralo směsí oleje s česnekem. No sbíhají se mi sliny ještě teď, Jídla o dovolené bývají typická a chutnají tak nějak lépe, i když je to plátek chleba opečený na klacku nad ohněm. Teď mě napadá, že v těch grilovadlech by se možná daly péct i brambory v horkém popelu? Fifi, moc děkuju za takový Mlsotník, budí spoustu vzpomínek |
Z. Jenny 19.8.2022 7:38Grilované všechno,všechno, všechno, můžu a dělám. Takže dnes zase bude a to asi hlavně zeleninka jakože rajče,lilek,žampion portobello ,k tomu kuřecí steak,asi. Dík za námět,mňam. U nás ani kapka včera 36°,úmor, blééé,psice venku lehly do stínu a že dál ani krok. Jenka dala rybník, Conča,paní opatrná, ani kotníčky. |
M. Skálová 19.8.2022 6:42u nás, za kopcem, též nic. Možná u Hanči, v Lípě. Na té straně bylo zamračeno. |
Z. Xerxová 19.8.2022 6:18a jen dodám že u nás stále ani kapka... další tropická noc... |
Z. Xerxová 19.8.2022 6:17hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům tak tady tedy slintám... Jak ten pes... |