Diskuse
USA: Listopad v Kalifornii (2)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Sarka
Ale Vero, to prece
nemuzete po chudakovi turistovi chtit - hledat nejake jehlanky; kdo to kdy videl! Bud pekne pestrobarevne zancky na vsem co se da pomalovat, nebo nic!
já
turistika
no já nevím, jak je to s tím turismem. Tuhle jsme vzdáleným příbuzným z USA, dítkům 15 a 17 let, ukazovali krásy naší vlasti. Součástí byla 11 hodinová tůra po polích, dolinách, skalinách a lesích. Odrovnali jsme je totálně. A to jsme jejich věci museli nést sami. Budilo v nich téměř strach, že města, silnice a restourace, prostě civilizace, nikde. Pak nám bylo vysvětleno, že prostě nejsou zvyklí chodit. Nikdy a nikam. Ani 2 km do školy, ani 3 km se koupat do rybníka, nebo zajet 6 km za kámoši na kole, natož se toulat celý den v lese a sbírat hříbky. Ale nebyli od Sierry, jen zpod Appalachians...
Sarka
Re: Re: turistika
(Jestli ona to nebude nejaka rodinna zatez )
já
Re: Re: Re: turistika
prej je to za mořem normální. Prý taková zátěž celonárodní ?
arka
Re: Re: Re: Re: turistika
Tak se prijedte podivat, ja, a presvecte se. JInak Vase "zkusenosti" Vasimi pribuznymi jsou ponekud trapnym pokusem kontrovat zkusenosti lidi, kteri zde ziji (mela jsem Vas za mensiho hlupaka - nicmene, kazdy se zmyli). Tvrdit nekomu, ze zde neexistuje turistijka protozxe Vasi pribuzni chodi vsude pesky je trapne, hloupe, a malicherne.
já
Re: Re: Re: Re: Re: turistika
určitě turistika existuje, je otázkou, jaký vzorek populace jí holduje. Zkušenost nelze zevšeobecňovat, ale o urč životním stylu dosti velké skupiny, svědčí.
A dosti přívlastků ! Štědrý den se blíží ! Přeji Vám a Vašim blízkým hezké vánoce, a bohatého Ježíška
exulant
Re: Re: Re: Americke dalnice
To jste, josefe, jeste neprisel na to k cemu jsou "rest areas"?Vzdyt na te "interstate"e ani zastavit neda.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz