Diskuze
UKRAJINA: Plán versus realita
Děkujeme za pochopení.
M34i64l10o63s17l16a69v 75G40r16u67n34d65m86a16n52n
Když jsem podobné věci psal před několika měsíci, byl jsem proruský dezolát a putinovec. Od samého začátku války, dokonce už v období před válkou jsem zde neustále psal o tom, že důvodem války na Ukrajině bude a je rozšiřování NATO na východ. I skutečnost, že rusko gruzínská válka byla vyvolána pozváním Gruzie do NATO v roce 2008. Jsem rád, že s opožděním několika let lidé začínají chápat to, co bylo zcela jasné od samotného začátku. A nejen od samotného začátku, ale vše bylo jasné už před 30 lety. Osobně jsem překvapen tím, jak dlouhé vedení většina lidí má.
Zajímavé také je, že jsou Češi jako národ zadubenější než zbytek lidstva. Na Petra Fialu, plačícího ve Washingtonu kvůli ruským tankům táhnoucím na Prahu, byl opravdu velmi smutný pohled. Naši politici nám dělají svou naivitou ve světě ostudu, protože předpokládám, že většině svých bludů skutečně věří. Osobně bych nečekal, že zrovna Češi podlehnou propagandě, které ve světě nevěří snad už vůbec nikdo. Ale pan Koudelka nám určitě napíše nějakou další fundovanou zprávu, aby se Miloš Zeman mohl znovu našim čučkařům zasmát.
D25a43n33a 96L92a51u38r53e42n28c97i54k46o11v83a
Nádherný příspěvek, s každým slovem se ztotožňuji. Vaše zkušenost se tady stoprocentně kryje s moji. Už spoustu let je možné pozorovat, kam to cele řinčení NATO-zbrani a pohrdání varováním Ruska i rozumných západních šarží a diplomatů spěje... Plakat teď nad "ruským imperialismem" je neuvěřitelné zkřivení reality.
"Zadubenost" českého národa je pro mě docela šok. To jsem nečekala. Akorát stav českých politiků, jak ho popisujete, bych já nenazvala pouhou naivitou. Sem bych spíš uvedla rčení: Wie der Herr so das Gescherr".
M69i24l64o41s42l69a36v 17G35r49u44n98d25m13a52n48n
Zdá se mi, že Němci už pomalu začínají mít rozum. Celá tato nesmyslná politika dovedla Německo do zbytečného bankrotu. Merkelová udělala tolik hrubých chyb, že tím bude Německo trpět po velmi dlouhou dobu. Nás to postihne také.
Merkelová vstoupí do historie jako hrobník německé prosperity.
D57a23n27a 82L87a10u76r65e81n36c56i31k88o17v24a
Uz Kohl udelal hrozne chyby a Schröder zacal s bojem "gegen rechts", jestli se nemylim.... Ale mate pravdu, Merkelova se dopustila tak osudnych chyb, ze poskodila Nemecko nejvic od WWII. Ja ale nevidim Merkelovou jako hlavniho vinika. Merkelova muze chtit leccos. Od toho jsou ve funkcni demokracii gremia a demokraticke instituce, aby ji v tom zabranily, je-li to protiustavni. Tady se ale Nemecko ukazalo jako "Hippie-Stat". Merkelova klidne hazela veskera pravidla a zakony do kose a .... vsichni tleskali a volali slava! Az na AfD. Myslim ze nebyla zvolena po pate jenom proto, ze uz nekandidovala. Tak ji aspon jeji spolusoudruzi povesili kolem krku nejvyssi nemecka vyznamenani, ackoliv by ji vic slusela klepeta.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz