Středa 9. července 2025, svátek má Drahoslava
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

SVĚT: Jak jsem nejedl hada

Při návštěvě cizích zemí a pokusu jim přijít na chuť je zcela přirozené podívat se pod kuchyňskou pokličku. V Mexiku u jezera Catemaco jsem se potýkal s pečenou opicí. Chutnala jako pečený pes.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LK

20. 10. 2015 10:11
Vztah asiatů ke zvířatům

mi připadá hnusně krutý. Odporný. Stejně odporný jako ti bllbci, kteří se teď ozvou a budou vytahovat "hrůzy" domácí zabijačky. Bllbci, kteří si pořád ještě myslí, že srrát do vlastního hnízda je "pokrokové".

Obdivuji některé vlastnosti asiatů, jako jejich píle, ... ale jejich vztah ke zvířatům je mi odporný.

0 0
možnosti
AA

A. Alda

20. 10. 2015 15:58
V Japonsku prý

pečou nějakou speciální rybu tak, že jí hlavu obalí mokrým hadrem a pečou než tělo a to se pak jí, přičem hlava je ještě živá a hýbe hubou.

To bych našemu kaprovi nikdy neudělal. Dokonce se mu vždy, než ho bacím, omluvím.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz