Diskuse
STARSHIP: Přistání do kovové náruče
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R69o50m81a56n 84L73a72n29g36e89r
No, ale pokud jste měl doma přístroj...
Nic nového.
Z53v48i50r37e85t95n77i53k 87L63a50p97i71l
Prozkoumáno jest. Přichází čas komercionalizace, a ta potřebuje spolehlivou, ideálně přes e-shop sehnatelnou dopravu, samozřejmě za přiměřené peníze. Na tom dělá v Americe Musk, v Evropě - je mi líto - nanejvýš Rusové a v Číně - je mi tuplem líto - je takových podniků povícero.
Příklady? Marco Polo šel do Číny buhvíjak dlouho (roky? Pravda, asi zas tak moc nespěchal), dnes se do východního Mongolska dostanete autem za nějakých 5 dní (v podstatě nonstop) autem; Čínu, zdá se, Google neumí.
Podobně Amerika: po Kolumbovi se konaly výpravy v odstupu roků (technologie pro zámořské plavby byla, ale při jejím použití šlo o život), první kolonizátoři (Mayflower) vyrazili v r. 1620 a počítám, že už během. Což mi nehraje s informací, že Francis Drake v Karibiku řádil už v r. 1571, protože v Americe bylo tak bohato, že se mu vyplatilo jet tam z Evropy na lup. Dnes tam autem sice nedojedete, leda snad přes led Beringovy úžiny, ale vsadím se, že když řeknu teď, budu z Prahy do 24 hodin v New Yorku.
K té Číně přednáška Pátečníků: https://www.youtube.com/watch?v=ezRZ5_KtJ4I&t=...
V81a10ň63u23r75a 82P50e98t98r
To vy vyžadovalo poslat humanoidy konečně k lopatě a nenechat je řídit státy!
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz