Diskuse
O PUTINOVI: Postřehy exdisidenta Šaranského
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D16a18n89a 60L40a57u34r67e74n76c10i43k19o13v84a
Ano, me uprimne udivilo, jak strasne hloupi muzou byt "nekteri lide". Uz jsem to psala vickrat, ze jsem o Cesich mela vyssi mineni. Kdyz jsem opoustela Cesko, tenkrat byli lidi snad doopravdy chytrejsi... Aspon mam ten dojem.
Tem milionum nevinnych lidi, (pardon, "kolateralnich skod) zabitym pri sireni americke demokracie, to muze byt fuk, jestli je zabil primitivni Rus, nebo inteligentni American. To uz pak vyjde nastejno.
H84a66n38a 69L84u70k64e30š45o73v82á
Já jsem upřímně ráda, že Izrael vede nezávislou politiku na Západu. Ukrajina je pobouřena, že Izraelci a Rusové uzavřeli vzájemnou spolupráci v oblasti kinematografie. Ukrajinci jsou rozezleni tím, že je Izraelci prý málo podporují.
Izrael totiž nechce Rusko konfrontovat a válčit s ním na rozdíl od západních zemí. Izrael se dívá dopředu a přemýšlí, co bude po válce a není si tak jistý ukrajinským vítězstvím. Navíc ryze z pohledu zájmů Izraele je Rusko velmi důležitou zemí a má mu co poskytnout.
Ano Rusko vede brutální agresi proti Ukrajině, ale palestinští teroristé vedou brutální agresi proti Židům v Izraeli a jak je podporovali Ukrajinci? Co udělali Ukrajinci pro izraelské obyvatelstvo, které muselo být v krytech při raketovém teroru palestinských teroristů z Hamasu v Gaze?
Ukrajina toho pro Stát Izrael nikdy moc neudělala a Izrael si také pamatuje na divoké pogromy proti židovskému obyvatelstvu v 19. a 20. století a v průběhu druhé světové války.
D69a96n76a 15L55a41u54r13e83n18c31i59k82o11v76a
Ja bych byla uprimne rada, kdyby EU take vedla samostatnou zahranicni politiku, podle toho, co je dobre pro EU a ne, co chteji USA. Tady ma Israel daleko vic kuraze a samostatnosti, nutno rict.
H72a58n60a 61L84u54k11e19š62o13v90á
Vždyť politiku EU určují Němci a ti jsou ve válce s Ruskem, není-liž pravda? Psala jste, že Vaše ministryně zahraničí Analena Baerbock řekla, že je Německo ve válce s Ruskem a že jsou všichni Zelení pro válku s Ruskem. Bidenovy USA mě štvou, moc štvou, ale EU si situaci kazí sama, za to Američané nemůžou. Evropani dobrovolně chtějí bojovat s Ruskem.
D49a88n32a 51L86a53u85r57e86n37c90i69k30o68v88a
Zeleni ztraci body, AfD posiluje.... Nemecke obyvatelstvo se neboji Putina. "58% ma na Putina spis pozitivni, nebo neutralni nazor", jak se dozvite z prilozeneho clanku dole.
To co jste vy popsala (a mate pravdu), jak smysleji "nekteri lide", to je takovy primitivismus a takova hloupost, jake tady opravdu marne hledam, verte mi. Nemci pri vsi naklonnosti k Ukrajine nikde nepisi o "zavsivenych ruSSkych muzicich"a "ukradenych klozetech". Urazky jako "russofilcka" pro lidi, kteri neveri na porazku Ruska zbranemi, byste take jen tezko nasla. Nezlobte se, ze to tak musim rict, ale ten cesky primitivismus je opravdu zda se exklusivni. Mne to take netesi, verte mi.
Ja jsem nikde nenapsala, ze za to muzou USA, kdyz jim EU leze do zadku a nezmuze se na zadny odpor a samostatny krok. Za to nemuzou USA, kdyz kancler Scholz stoji vedle Bidena jak zahradni trpaslik a nezmuze se na nic, krome: "Pockame, az jak rozhodnou nasi pratele a spojenci a pak s nimi spolecne...." Bla bla bla bla.
S politikou soucasne vlady je spokojeno cim dal min lidi. Nejde jenom o Ukrajinu, ale take vubec o ruzne zelene nesmysly, nad kterymi zustava jednak rozum stat, nebo ktere normalniho cloveka ruinuji. Ted budou volby v Bavorsku a v Hessensku.... Ja myslim, ze se pomalu ale jiste obraci karta. Opravdu to trvalo! Jak rikaji Nemci sami: "Wer nicht hören will, muss fühlen".
D15a28n75a 63L16a54u67r18e96n16c68i82k88o37v67a
Jeste se podivejte na to video. A potom spocitejte vojenske zakladny, kterymi Rusko obklicuje USA. Pak zas napiste neco chytreho.
M86i24r11o64s90l64a80v 42K30o76c72i35á24n
A že dá obklíčit největší zemi na světě pořádnou fušku.
V49l81a88d39i92m94í49r 81Č43e98r95m46á81k
No nedá, zejména, když USA nedodržely dohodu o nešíření NATO na Východ. Zato obklíčit USA je prakticky nemožné. ...
J80a34r44o28m70i96r 29L29u49k76a67v65s77k33y
"USA nedodržely dohodu o nešíření NATO na Východ" Takto významná mezinárodní smlouva je jistě napsána a podepsána na nejvyšší úrovni. Můžete dát odkaz? J.L. end
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz