Čtvrtek 1. května 2025, Svátek práce
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

NĚMECKO: Kdo je Friedrich Merz?

Merz je ostřílený politik s velkými zkušenostmi z byznysu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DL

Já vůbec nechci nikam přidávat nějaké oblasti. S Ruskem se bude sakra muset počítat, to je moje výpověď, Kořízku.

0 0
možnosti
AT

A12l41e41š 38T39e29p19l85ý

24. 1. 2025 22:11

Rusko si kurskou frontu "hýčká" - byla to obrovská ukrajinská strategická chyba.

Bojují tam a jsou tam ničeny nejlepší ukrajinské jednotky.

Ve chvíli, kdy má Ukrajina zoufalý nedostatek kvalitních, mobilních brigád.

Na Donbase pak musí jen rychle a s velkými ztrátami ustupovat.

0 0
možnosti
PD

P93e29t47r 16D69o38l69á21k

24. 1. 2025 22:21

Navíc i ta naše atheistická země uprostřed muslimské Evropy by byla urážkou každého slušného muslima. Urážkou, která nemůže zůstat bez odezvy

0 0
možnosti

Ano.

Pokud AfD nezíská 51%, vskutku nebude mít Německo rozumnou, pravicovou, stabilní a akceschopnou vládu.

0 0
možnosti
PD

P72e24t13r 83D32o89l18á57k

25. 1. 2025 19:59

V Německu aktuálně slušní lidé povstávají i proti Merzovi.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afd-musk-me...

Ukazuje se prostě, že i Česká republika by se měla rozdělit. Slušní lidé, jako je pan Foltýn, paní Šimáčková, pan Fiala, pan Rakušan, paní Šabatová, pan Rozumek a další lidé bychom měli svou část, do které bychom si zvali tolik migrantů, kolik by jich jen chtělo s námi žít a ti zemanovští a okamurovští xenofobové a dezoláti ať si žijí na své části, zcela opuštění bez ukrajinských a muslimských přátel

0 0
možnosti

Dall jsem Vám plus, ale za něco bych dal i mínus. Za tu naději za třetí světovou.

0 0
možnosti
DL

Za to dejte minus Merzovi, ne mně. Merz se chystá dat Putinovi 24 h ultimátum, nebo vyšle Taurusy! S nimi musí poslat i personál, takže to je přímý nástup Německa do války. Ale já věřím, že tento dlouhán opět upadne. Jinak ho meznam. Podřídit se, v tom je jeho síla.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz