Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H69a50n88a 63L16u84k56e34š86o61v92á
No to uvidíte Vy. No na Seznam Zprávách psali, a já doufám moc, že se mýlili, že prý AfD ztrácí nějaká procenta. Ti z toho měli druhé Vánoce. Něco v tom smyslu, že ji dochází dech. Tak německý mainstream to zajisté tvrdí.
Moc doufám, že AfD posílí, Euro NE, EUSSR, také NE, alianci svobodných národních států ANO, skutečně proněmecká, proevropská a proizraelská orientace ANO. Všechno mně velmi sympatické body.
Jinak na diskusi pod úvodníkem jsem četla, psala o tom paní Machálková, že na Ukrajině uznali jako národního hrdinu Symona Petlujuru, který mezi léty 1918-1919 vedl asi přes 1900 pogromů, při kterých přišlo o život kolem 150 tisíc Židů.
Takhle já absolutně nemám nic proti Ukrajincům a Ukrajině, ano, je to napadená země, velmi válkou trpí, přišla o řadu svých mužů, v Česku dlouhou dobu dělali ve stavebnictví otřesně těžké práce, o které by žádný Čech nezavadil, dobře se u nás asimilovali, nepáchají masově zločiny jako v Německu muslimové, kdy zase včera Afghánec ve školce v Bavorsku ubodal chlapečka a jeho tátu, nicméně mě napadá kacířská otázka, copak Ukrajinci nemají nějaké jiné národní hrdiny než zrovna Petljuru, Banderu, Šuchevyče a jiné masové vrahy?
D79a49n22a 32L69a57u54r56e61n32c61i28k44o19v64a
Velmi s Vámi souhlasím, jenom ten ubodaný muž vcera nebyl otec toho chlapce. Byl to chlap, který šel dítě bránit a zaplatil to životem.
J94i96ř79í 20Š93a30m95á96n96e88k
Vite, on národní hrdina bývá začasté taky z jistého pohledu masový vrah. Když páchal své hrdinské skutky, zabíjel nebo velel zabíjet. Samozřejmě z ušlechtilých pohnutek. Záleží na úhlu pohledu, protože to národní hrdinství se casto projevovalo proti jiným národům nebo skupinám. Napoleon třeba, u nás Žižka, Poláci mají Kościuszka, Menachem Begin, pozdější premiér Izraele, jako velitel Irgunu a útok na hotel krále Davida, Fridrich Veliký... zajímavé je, že u Němců si vzpomenu na hrdinu leda tak na Götze von Berlichingen, pozdější se jaksi moc nehodí a protože nejsem Němec, nevím, koho dnes běžní Němci mají z historických postav za hrdiny.
P58e61t89r 58D35o36l82á85k
Nejenom velitelka EU za CDU, ale v reálu i Židé v Německu táhnou svorně s establishmentem proti islámofobům z AfD. A to už je ňáká síla!
https://www.youtube.com/watch?v=9NkxIDGaBoQ
lchrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.zentralratderjuden.de/fileadmin/user_u...
https://eurojewcong.org/news/communities-news/germ.../
D52a20n46a 10L62a89u76r17e24n97c84i18k31o54v53a
Ano, pane Dolák, já vím. Těmto Židům ten Kalifát ze srdce přeji.
P51e88t58r 54D75o67l72á83k
Univerzální Židé jednoduše vymění vlast, bude-li nejhůř. Mají totiž ten úžasný dar měnit jak ponožky nejenom jména ale i národnosti či kumpány. Bráno od Ignácze Trebitsche, přes Hanussena, Messinga až po Roberta Maxwella. Posledně jmenovaný je půvabným příkladem - narozen jako Abraham Leib Hoch, později užíval jméno Ján Ludvík Hoch, pak Ivan du Maurier, Leslie du Maurier, později jmenoval Leslie Jones a nakonec Ian Robert Maxwell. Ten Trebitsch to spokojeně táhnul i s velkoněmeckým establishmentem.
H52a24n42a 20L94u63k97e35š95o77v42á
Ale pan Trebisch se nechal pokřtít, stal se křesťanem, luteránem. Opustil židovské náboženství a židovskou kulturu a sionista také nebyl. S Židy měl společnou pouze etnicitu a tu si nikdo nevybírá, to není ničí zásluha či pohana.
P98e27t94r 44D88o43l85á16k
Tak pokřtít u lutheránů se nechal i otec masového nasazení chemických zbraní Fritz Haber, a to byl ňákej košér sionistaTen si tykal i s Chaim Weizmannem.
Taky infiltrace je jednou nejúčinnější ze židovských strategií.
D97a22n88a 66L13a18u48r68e76n80c16i27k79o36v93a
Tady se dá říct jen: Kdo umí, umí. Nebo jak říkáme v Bavorsku: Wer ko, der ko.
P84e29t79r 80D52o26l71á87k
Jak taky na to konto zaregistroval G.K.Chestreton:
„Dekadentní společnost zaměstnává profesionály, aby za ní bojovali, aby ji bavili, aby se za ní smáli a tančili, a nakonec i aby ji vládli“
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz