Sobota 19. dubna 2025, svátek má Rostislav
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

NĚMECKO: Kdo je Friedrich Merz?

Merz je ostřílený politik s velkými zkušenostmi z byznysu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DL

Rušit Euro tento Mistgeburt a vystoupit z EUSSR, to je super! AfD chce takovou EU, jaká má být - hospodářská spolupráce, žádná Haftungsunion na německé náklady. Nic nekamufluje, to je součást programu. Chce také mír a spolupráci s Ruskem, stejně jako Donald Trump. Připomíná vám to nácky, Kando? CDU opsala ten zbytek akorat chce s Ruskem do války. To je vůbec to ze všeho nejhorší. To raději Scholz.

3 0
možnosti
PD

P82e55t68r 35D95o56l87á42k

24. 1. 2025 22:19

Taky ten Scholz vám tam ve vládě zůstane. S nikým jiným Unie CDU/CSU totiž vládní koalici již nesestaví. Brandmauer ist Brandmauer, nicht wahr?

1 0
možnosti
DL

Genau! Tady Friz sedí v pasti, kterou si sám nastražil. Z jeho nahlášených změn v migrační politice, z tučné pečínky zůstane nakonec chudinská polévka.

1 0
možnosti
DL

Vsadím se s vámi o co chcete, že celá nesmyslná Brandmauer brzy padne. Už místy praská, to je jenom otázka času. Já osobně jsem proti tomu, aby AfD spolupracovala s těmi ubožáky od CDU. Ale bohužel to asi jinak nepůjde.

2 0
možnosti
HL

Paní Laurenčíková, teď jsem četla zprávu na Novinkách, že polský prezident žádá, aby Rusko bylo přinuceno vojenskou silou, aby samo prosilo o jednání. Jsem zvědavá, jak toho chce docílit. Stejně mně přijde, že je v Polsku také silný protiruský sentiment.

Přitom Polsku ublížily oba národy, jak Rusové (masakr polských důstojníků v Katyni), či Ukrajinci, kteří zmasakrovali přes 100 tisíc Poláků na Volyni. Nenávist k Rusům je u Poláků silně zakořeněná.

1 0
možnosti
DL

Poláci jsou mi tady také dost suspect. Můj táta, pamětník Ii. světové, ostatně říkal, že "Poláci byli ty největší ku**y."

0 1
možnosti
HL

Měl pravdu, Váš táta, i Poláci mají máslo na hlavě.

V červenci 1941 zavraždili přes 300 Židů v Jedvábném, které upálili ve stodole. Vinili je z kolaborace s Ruskem, Stalinem a komunisty. Němci s radostí přihlíželi, jak Poláci s chutí nahnali Židy do stodoly, kterou zapálili. Nikdo je k tomu nenutil.

A pak bezprostředně po skončení druhé světové války, rovněž v červenci roku 1946 zabili přes 40 Židů v Kielci. Jistě, ani Poláci nejsou čistí jak lilie.

0 0
možnosti
DL

Ne, Poláci nebyli vůbec čistí jako lilie. Vraždili ostatně i německé obyvatelstvo... Mám o tom jedno zvláštní vydání Compactu s názvem "Die verschwiegene Schuld" - Zamlčená vina. Člověk hledí, co všechno mám ve škole zatajili.

0 1
možnosti

Co říkal o Češích?

0 0
možnosti
DL

Můj táta byl Slovák. Českých kamarádů měl dost, tak s Čechy asi neměl žádný závažný problém.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz