Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D20a31n78a 75L44a98u25r35e32n13c92i85k84o65v32a
Ale ona je darebák. Nemá nejmenší problém s tím, slušným lidem věšet na krk nejhorší obvinění a házet na ně špínu. To přece sama čtěte. Nikdy neumí doložit proč. Věci perverzní ji naopak baví, těm tleská. Pro mě ona je nejen darebák, ale hned úchylný darebák a k takovým já respekt nemám, bez ohledu na jejich věk.
H52a12n42a 11L21u81k55e92š62o91v72á
Jo to očerňování AfD je vážně přes čáru a vážně se mi vůbec nelíbí. AfD není a nemůže být nacistická, stejně jako Alice Weidel, vdaná za ženu Srílančanku, vede stranu proizraelskou, prožidovskou, proněmeckou.
Je to strana, která se zasadila o vydání rezoluce v německém Bundestagu proti protiizraelskému bojkotovému hnutí BDS, když to navrhovala AfD, vládnoucí strany to smetly ze stolu, aby později s tím samy přišly, ale nic nesmí být od AfD. Vážím si politiků AfD.
Politici AfD jsou naháněni jako Židé ve 30.letech 20. st. v nacistickém Německu, diskriminace, opovržení, fyzické napadání, samozřejmě že se to zatím nedá srovnat se situací Židů ve 40.letech 20.st, když už docházelo k masovému vyvražďování. Být dnes politikem AfD je v dnešním Německu vážně odvaha a já jim tleskám. No a to lidé pod úvodníkem opakují opovrženíhodné lži o "nacistech" v AfD.
I ta údajná "proruskost" AfD je v rozporu s nacistickou ideologií, protože nacisté napadli SSSR, zatímco AfD chce s Ruskem mír. Co se mě týče, vážím si našich spojenců. Vážně nevím, jak moc je AfD "proruská", ale i kdyby, no a co, vážím si její proizraelské a prožidovské orientace.
D61a38n60a 39L88a40u88r35e89n41c51i92k57o74v88a
AfD je proruská v tom smyslu, v jakem je i proamerická. Chce s Ruskem, stejně jako s USA, ostatně i s Čínou nebo jinou zemi MÍR a spolupráci k oboustrannému prospěchu. Chce dopomoct k urovnání konfliktu místo k jeho stupňování... To jsou mi nacisti, co?
Teď jsou předvolební akce, každý si může poslechnout, co říká Alice Weidel, protože do volebních rund ji prostě rudozeleni novináři pozvat musí. Kazdy má možnost vidět, kdo je Alice Weidel. Tvrdit o ní, že je nacistka, může jenom naprostý a hodně zlomyslný pitomec.
H59a88n66a 36L52u79k29e20š66o32v87á
Ano, nacisté jak vyšití, pravda. Jinak AfD je stejně tak i proukrajinská, když o tom tak přemýšlím. Chce přece také mírovou spolupráci s Ukrajinou? Není snad protiukrajinsky založená, nebo rasisticky zaměřená proti Ukrajincům? Vím, že jsou to naprosto hloupé otázky, ale jen mě tak napadly, v dnešní době je možné úplně vše.
Jinak škoda, že neumím dobře německy, abych si nějaký z projevů Alice Weidel na You tubu sama vyslechla. Vlastně o AfD mám info od Vás a z internetu, co jsem si sama našla na izr. webu.
Ale když jsem tohle napsala pod úvodníkem, tak mě pan Mach nařkl z toho, že lásku k Izraeli jen předstírám, když podporuji ty ohavné nacisty z AfD. Já, sionistka, pro kterou je Izrael vše. O mně však vypovídají skutky a činy, jako o všech lidech.
D43a25n64a 37L26a83u71r47e86n73c91i23k61o95v59a
Ještě nikdy jsem neslyšela od AfD nějaký rasistický, protiukrajinský projev, takže AfD asi rasistický protiukrajinský nebude. 😉
Pan Mach je stejně "chytrý", jako paní Rybnická, s tím se nedá dělat vůbec nic.
H74a89n11a 19L84u36k31e59š95o14v94á
Tolik dezinformací, které se šíří o AfD, tak jen namátkově, jak prý politici AfD "hajlují", údajně je pomník holocaustu v Berlíně "ostudou", nebo dějiny nacismu že představují jen "ptačí trus" a v neposlední řade o nucených "deportacích" Neněmců...
Všechny tyto lži byly vyvráceny, také jste o nich psala, ale lež tisíckrát obletí planetu, než vyjde najevo pravda. Ovšem, když si o tom přečte nevinný naivní Čech na českém mainstreamu, tak vidí politiky AfD ne-li v černých uniformách, vysokých holínkách, s pochodněmi a divokými psy. Vážně.
To jste mi také psala, že na pravé nacisty jste v Německu, od doby, co tam žijete, nenarazila, ale komunistů, socanů, Zelených, anarchistů, Antify, Pirátů... moc a moc... Těch je plné Německo.
Nechtěla byste o AfD napsat pravdivý článek a poslat ho panu Neffovi? Takhle si o tom píšeme samy dvě, nebo si náš dialog přečte pár diskutérů, ale takhle vy si pravdu mohlo přečíst daleko více lidí? Já pravdu znám, někteří diskutéři, co čtou naše debaty třeba také, ale drtivá většina lidí je přesvědčena o nacistické podstatě AfD...
D64a29n80a 19L50a72u65r52e55n19c35i13k35o18v84a
Pani Lukesova, to ja nepovazuji vubec za nutne. Podivejte se, kolik lidi tady ve foru naprosto chape, co za stranu je AfD. Totiz vlastenecka strana zdraveho rozumu. Strana, kterou znetvorene Nemecko potrebuje jako sul. Strana ostouzena a diskriminovana dnesnimi "demokraty", kteri maji s demokracii spolecneho asi tolik, co sveho casu Erich Honecker - mozna jeste min, protoze Erich Honecker (nebo to byl Walter Ulbircht?) jednou rekl: ""Es muss demokratisch aussehen, doch wir müssen alles in der Hand haben." (Musi to vypadat demokraticky, ale my musime mit vsechno v rukach). Ano, byl to Ulbricht. No, a ti dnesni "demokrati a demokratky" se uz vubec ani nesnazi, aby to vypadalo demokraticky.
Kazdy ma moznost poslechnout a precist si neco OD AfD, nikoliv jen O AfD, navic jeste z takoveho zdroje, ktery vam jeste nedavno lhal o corone, ted lze o Ukrajine, ze zdroje, ktery se leta vysmival Trumpovi.... A ted najednou je to pravda, co pise? Kazdy vidi, co se deje. Kdo chce, ten vi, co delali stari naciste a musi videt, ze AfD je toho pravy opak. Kdo chce po AfD hazet drek, ten hazet bude a zadny argument mu nepomuze. Ja jsem toho napsala uz tolik, dolozila uz tolik a? Machove a Rybnicti budou presto psat jedno jedine: "AfD, fuj, nackove!" To vubec nema smysl. Lidi nelze udelat chytrejsimi, nez jsou.
H36a12n57a 66L74u14k40e91š14o38v19á
Nemají být už teď někdy v Německu v únoru volby?
Ale bohužel to vidím velmi skepticky. AfD má prý kolem 20% avšak CDU je první a ta s AfD nepůjde, takže 80% Němců je pro semaforovou vládu. Takže co s tím? Na internetu se radostí naši autoři rozplývali, že údajně stovky tisíc Němců demonstrovaly proti těm "nacistům" z AfD. Němcům není pomoci.
Přála bych Německu vyléčení, Vy Češka máte raději Německo, než řada etnických Němců, kteří volí současné strany německého semaforu, no, říkám si, když Německo nikdy neuzavře hranice a přijme nějaké Gazany, nakonec také dobře, moc dobře. Izraeli to velmi pomůže a "švandu" si užijí Němci.
D56a46n60a 21L65a67u33r30e28n51c65i76k33o29v56a
"Naivní Čech", který čte jenom v mainstreamu, mně nanejvýš sprostě vynadá když mu začnu kazit jeho obrázek o světě a ohrožovat jeho hloupost. Takových pokusů v Novinkách apod. už mám za sebou víc než dost.
H19a49n49a 48L85u75k10e98š98o29v11á
Já mám na Seznamu emajlovou schránku, takže zprávy z Novinek a Seznamu také čtu, ale dokážu rozlišit pravdu od lži, ale na diskuse Novinek a Seznamu nelezu.
A diskutéři na Novinkách byli jací? Vygumovaní? Hodně zpracování propagandou? Hodně protiruští? Proti AfD? A na Novinkách a Seznamu se jistě banuje?
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz