Diskuse
IZRAEL: Konflikt o půdu, nebo střet dvou náboženství
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P64e34t71r 37D39o94l65á37k
Tož abych vám dal šanci svůj omyl odčinit, přidám ještě jeden postřeh GKCh:
“There are those who hate Christianity and call their hatred an all-embracing love for all religions.”
volně přeloženo:
"Jsou tací, kteří nenávidí křesťanství a nazývají svou nenávist všeobjímající láskou ke všem náboženstvím."

P76e20t28r 50D82o18l26á75k
Ať už vnímáte současnou situaci jakkoliv, jedno je jisté - energický islám, který je odhodlán dobýt svět, smete i nevýrazný sekulární humanizmus z Evropy a my dva i řada dalších zde máme tu čest tomuto procesu napomáhat.
P40e55t43r 85D16o71l23á93k
Nemohu si zde však odpustit provolání:
Vítejte příteli! Kde jste byl tak dlouho Já zde musel bojovat za muslimské novoobčany bez vás
M16i48l88o84s80l30a15v 21G49r82u71n48d60m87a57n58n
Já ale za jakékoliv novoobčany nebojuji. Tedy přesněji, jsem vítač mladých muslimských žen a odpůrce příchodu mladých muslimských mužů. Nebo ještě přesněji, jsem vítač mladých žen a odpůrce příchodu cizích mladých mužů. Pro pěknou mladou muslimku se u mně vždy místo najde.
P88e67t63r 67D83o44l66á55k
Aha, takže jste vlastně takovým latentním adeptem na přijetí Alláha, pakliže jste tak již příteli neučinil. Přirozeně s nemuslimem by si žádná slušná věřící muslimka nic nezačínala, žejó.
Nicméně evropští muslimové zde jsou již doma. Nikam teda neodtáhnou. Naopak, v rámci programů na scelování rodin a podpory porodnosti se jejich počty znásobí. Je tedy jen otázkou času, kdy se evropští muslimové budou chtít prosadit do velení armád, tajných služeb a třeba i správy úložiště jaderného odpadu. Nemůžeme jim v tom nikterak bránit. Nejsou to občané druhé kategorie a mají stejná práva jako původní obyvatelé. Mnohdy i vyšší.
M18i94l95o83s60l78a30v 56G66r79u81n71d20m36a13n55n
Jak jsem již několikrát napsal, islám je svým způsobem myšlenkově prázdné náboženství. Jediným skutečným obsahem islámu je nesouhlas s matriarchátem a společností ovládanou emancipovanými ženami. Takže ve skutečnosti bych se mohl za muslima prohlásit okamžitě, jako většina českých mužů. Ti o tom ale nevědí.
Potomci přistěhovalců jsou na Západě stále občany druhé kategorie. A to i lidé třetí či další generace. Každá etnická skupina si své společenské postavení žárlivě střeží. Navíc na ně západní elity vyvíjejí tvrdý tlak, aby akceptovali emancipaci svých vlastních žen a tak o ně přišli. To vyvolává neřešitelné konflikty. Dá se dělat kompromisy v podstatě ve všem, jenom vlastních žen se žádná mužská komunita bez boje nevzdá.
S naší rómskou komunitou v podstatě žádný důvod vážných konfliktů nemáme. Čeští muži nestojí o rómské ženy a české ženy zase nestojí o rómské muže. Důvod k válčení tedy není.
P16e11t10r 46D76o24l52á97k
Příkladně v rozmanitostně vyspělejším Německu na to téma boduje jeden bonmot:
"Když německý tatík nese s nelibostí, aby dcerka randila s tureckým přítelem - jedná se o projevy rasizmu a xenofobie.
Když však tatík turecký vyšiluje, když dcerka se opovažuje randit s kafírským německým přítelem - jedná se o projev kulturní svébytnosti".
V83l96a48d18a55n 20K71u81č43e76r
Problém je že do Evropy přicházejí hlavně mladí muslimští muži. Mladé ženy budou přicházet z Ukrajiny a z Ruska až jejich mladí muži padnou ve válce.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz