Středa 30. dubna 2025, svátek má Blahoslav
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

IZRAEL: Konflikt o půdu, nebo střet dvou náboženství

Pravdou je, že spor o území Izraele je ve skutečnosti náboženskou válkou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Sorry, už zas se mi omylem podařil mínus.

0 0
možnosti
PD

P64e34t71r 37D39o94l65á37k

25. 1. 2025 0:18

Tož abych vám dal šanci svůj omyl odčinit, přidám ještě jeden postřeh GKCh:

“There are those who hate Christianity and call their hatred an all-embracing love for all religions.”

volně přeloženo:

"Jsou tací, kteří nenávidí křesťanství a nazývají svou nenávist všeobjímající láskou ke všem náboženstvím."

1 0
možnosti
Foto

Jo, jo, Keith byl svýho druhu fakt borec

0 0
možnosti
PD

P76e20t28r 50D82o18l26á75k

24. 1. 2025 18:19

Ať už vnímáte současnou situaci jakkoliv, jedno je jisté - energický islám, který je odhodlán dobýt svět, smete i nevýrazný sekulární humanizmus z Evropy a my dva i řada dalších zde máme tu čest tomuto procesu napomáhat.

0 0
možnosti
PD

P40e55t43r 85D16o71l23á93k

24. 1. 2025 0:11

Nemohu si zde však odpustit provolání:

Vítejte příteli! Kde jste byl tak dlouho Já zde musel bojovat za muslimské novoobčany bez vás

0 0
možnosti
MG

Já ale za jakékoliv novoobčany nebojuji. Tedy přesněji, jsem vítač mladých muslimských žen a odpůrce příchodu mladých muslimských mužů. Nebo ještě přesněji, jsem vítač mladých žen a odpůrce příchodu cizích mladých mužů. Pro pěknou mladou muslimku se u mně vždy místo najde.

0 0
možnosti
PD

P88e67t63r 67D83o44l66á55k

24. 1. 2025 0:33

Aha, takže jste vlastně takovým latentním adeptem na přijetí Alláha, pakliže jste tak již příteli neučinil. Přirozeně s nemuslimem by si žádná slušná věřící muslimka nic nezačínala, žejó.

Nicméně evropští muslimové zde jsou již doma. Nikam teda neodtáhnou. Naopak, v rámci programů na scelování rodin a podpory porodnosti se jejich počty znásobí. Je tedy jen otázkou času, kdy se evropští muslimové budou chtít prosadit do velení armád, tajných služeb a třeba i správy úložiště jaderného odpadu. Nemůžeme jim v tom nikterak bránit. Nejsou to občané druhé kategorie a mají stejná práva jako původní obyvatelé. Mnohdy i vyšší.

0 0
možnosti
MG

Jak jsem již několikrát napsal, islám je svým způsobem myšlenkově prázdné náboženství. Jediným skutečným obsahem islámu je nesouhlas s matriarchátem a společností ovládanou emancipovanými ženami. Takže ve skutečnosti bych se mohl za muslima prohlásit okamžitě, jako většina českých mužů. Ti o tom ale nevědí.

Potomci přistěhovalců jsou na Západě stále občany druhé kategorie. A to i lidé třetí či další generace. Každá etnická skupina si své společenské postavení žárlivě střeží. Navíc na ně západní elity vyvíjejí tvrdý tlak, aby akceptovali emancipaci svých vlastních žen a tak o ně přišli. To vyvolává neřešitelné konflikty. Dá se dělat kompromisy v podstatě ve všem, jenom vlastních žen se žádná mužská komunita bez boje nevzdá.

S naší rómskou komunitou v podstatě žádný důvod vážných konfliktů nemáme. Čeští muži nestojí o rómské ženy a české ženy zase nestojí o rómské muže. Důvod k válčení tedy není.

0 0
možnosti
PD

P16e11t10r 46D76o24l52á97k

24. 1. 2025 0:58

Příkladně v rozmanitostně vyspělejším Německu na to téma boduje jeden bonmot:

"Když německý tatík nese s nelibostí, aby dcerka randila s tureckým přítelem - jedná se o projevy rasizmu a xenofobie.

Když však tatík turecký vyšiluje, když dcerka se opovažuje randit s kafírským německým přítelem - jedná se o projev kulturní svébytnosti".

0 0
možnosti
VK

Problém je že do Evropy přicházejí hlavně mladí muslimští muži. Mladé ženy budou přicházet z Ukrajiny a z Ruska až jejich mladí muži padnou ve válce.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz