Diskuse
EVROPA: Čekání na víkend
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: To určitě
Zisky v ČR mu mohou být u klobouku. Důležité je (a nám je do toho kulové, že), kolik dostane hlasů od voličů v Rakousku. 90 % to sice nebude, ale na vítězství to stačit bude. Se slzou v oku můžete vzpomínat na proběhlé prezidentské volby.
Re: V Rakousku se blízká na lepší časy
Mně nejvíc baví, jak se uvědomělí EUropané a EUropanky radují, že asi nevyhrají rakouští Svobodní.
Nejspíš skutečně ne, ovšem za tu cenu, že jejich program kromě nich zastupují už i Lidovci. :-P
Já mám dojem, že tím právě lidovci klesli v jejich očích na úroveň těch Svobodných. Navíc, ten Kurz je ucho a přesto nejspíš volby vyhraje. Mám chuť citovat: "To nasere!"
Kurz fakt je ucho, ale jeví se mi schopnější, než naši byvší mladí političtí talenti, Gross, Sobotka, Pilip ....
Vyhledávání
Lidovky.cz
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz