Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
JEN TAK: Nejlepší brambory jsou ty přeměněný na prase (3)
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. David 11.9.2022 5:38Nu, erteple (kobzole), všeho moc škodí. I krávy v Irsku, sice kráva mléko dává, ale flautelencí škodí prý klimatu. Není biomasa, jako biomasa (i v čerstvém kravinci si mohu ohřát oznobené hnáty, zatím co mužnou hruď obalím angorskými svetry, upletenými firmou Adam-Pekar, aby mi neomrzly "male" zakrněné "female" koule na plicích a gonády v trenýrkách, v době tepelné a energetické nouze. Nejsem LGBT úchyl typu slimáka (hermafrodit), nic proti 4. ptocentním , jenom ať si mezi sebou "pišolí", a nedělají kravály na svých "majáles". Dědo, ptá se mne vnouče, ta pera jsou v tatrči veselého chlapíka v průvodu LGBT z "nandu nebo dvouprsťáka"? Inkluze je mrška podšitá, doba je jiná, "šišli mišli" jsme tehdá házeli do kašen, aby bylo teplo zapuzeno a gonády stejnopohlavních ochlazeny. Rád se na stará kolena nechám poučit, kterak jak Hlubuček, převést majetek na manžela. Hermafroditi. |
R. Polášek 10.9.2022 20:21Zvýrazňování chuti guláše octem ? Brrr. Když už, tak guláš spíš trochu přicukřit plus nějakou jíšku, která tu chuť "zaoblí" a k tomu přidat víc papriky, sladké i hlavně pálivé. Octem má cenu zvýrazňovat fazole spíš v čistě masovém bezpaprikovém a bezrajčatovém sósu. Nebo naopak v leču a ne v guláši. |