Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Marketa
17. 3. 2006 15:56
xxx
Hehe, to se mi rovnez stava pravidelne - a o pripalenych hrncich bych mohla udelat prednasku.
0
0
možnosti
Pamětník I.
16. 3. 2006 14:43
Srandičky, srandičky,
jen dokud nemáte tchyni a dnes i dceru překladatelkami pracujícími doma, pak je to celoživotní tragedie. Slyšel jsem, že někomu vydrží kuchyňská výbava po svadbě i několik let. Je to fakt možný?
0
0
možnosti
onlooker
16. 3. 2006 12:14
moje žena kuřačka
vloni šla na nákup a před prodejnou cvrkla vajgla do sněhu. Když procházela sámoškou (malou), tak cítila kouř. Upoornila na to personál a chodili po prodejně, odkud to je. Nenašli. Tak zaplatila s komentářem, že je to cítit už i u pokladny. Doma (200 m daleko) zjistila, že vajglík neodlétl do sněhu, ale do nákupní kabely z umělohmotného pletiva. Vypálil tam dírku, ale uhaslo to. Smrdělo to ale dost.
0
0
možnosti
A.D.
16. 3. 2006 11:54
Co mi to jen připomíná? :-)
Podobným "talentem" oplývám již odmala a skleróza to nebude. Spíš neschopnost hlídat připravovaný pokrm a nudit se při čekání až.. (začne vřít, přestane vřít, změkne, ztmavne...atd.).
Takže pravidelně odcházím od sporáku, dříve ke knize či časopisu, dnes spíš k počítači. Bydlení v bytě typu "něco + k.k." má oproti samostatné kuchyni tu výhodu, že zápach a kouř nelze nevnímat a škody jsou tudíž mnohem menší. Doma u rodičů byla kuchyň zvlášť a odneslo to několik kastrolů, konvic a bezpočet surovin. O negativním vlivu na rodinnou pohodu nemluvě, takový pach spáleniny z roztaveného pouzdra s kontaktními čočkami byl přítomen několik týdnů.
Momentálně je u nás doma oblíbené úsloví "Já vím, až to vyteče, tak to přepnu" . Přesně tato slova jsem totiž utrousila od klávesnice, když se mne manžel bezelstně otázal, zda jsem náhodou nedala vařit brambory :-)
Mimochodem, digitální minutka, jež je součástí sporáku a po nastavené době plotýnku vypne, je geniální vynález a jistě ji vymyslel někdo jako já :-)
0
0
možnosti
R
16. 3. 2006 9:44
pečené bych bral, ale zpopelnit VAŘENÉ?
To musí být tak nejméně po třech hodinách intenzívního varu. To chce spíše nějaké antisklerotické léčení. A masívní pojistku domácnosti na požár.
0
0
možnosti
dino
16. 3. 2006 10:08
Re: pečené bych bral, ale zpopelnit VAŘENÉ?
"Poplašné zprávě" díky za příjemné počtení - a jinak bych rád ctěné obecenstvo ujistil, že zpopelnit lze nejen vařené kuře, ale dokonce - s jistou nadsázkou - i sám hrnec. Předvedl před léty můj otec, rendlík byl na odpis
0
0
možnosti
V. Hoffman
16. 3. 2006 8:38
No, stat sa to moze,
ja sice jedlo /vacsinou
/ uz nepripalim, ale zopar cajnikov uz za vlast padlo, ked som zabudol, ze som postavil na kavu. Ale tiez by ste mohli mat rozum a pri vareni neodchadzat z domu, ked hrniec nahodou prekypi a zhasne ohen, to uz prestava akakolvek sranda, kludne mozete zaplynovat cely byt. A potom uz staci len mala iskricka...

Mimochodom, maly trik, kym od toho sporaku odidete, nastavte si kuchynsky budik na 15 minut a uz nepripalite. Vyskusane, osvedcene.
0
0
možnosti
A.D.
16. 3. 2006 11:57
Re: No, stat sa to moze,
Pozor, my co takhle "kuchaříme", nesmíme v žádném případě vlastnit plynový sporák! Pouze a jedině elektrický :-)
0
0
možnosti
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz