Diskuse
CHTIP: Děkovný dopis
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
cipísek
Re: Pomoc je prosta,
Qwerty,tak to jsme dva.Přidá se ještě někdo ?
IvanP
Taky se přidávám. No a - pro ty trošičku letitější - také jistá kontrola: prý, když bez problémů dočůráte nad 70 cm, nemusíte si (zatím) ještě vůbec dělat starosti s prostatou. Někde jsem to četl v nějakém doktorsko-populárním článku.
Milanius
Já po sobě prkýnko zbaběle sklápím, ale i s tím deklem 
wex
Já se během 16 let single života naučil sklápět prkénko i s deklem. K tomu mě přimělo poznání, že u otevřeného WC se po několika týdnech nepoužívání vypaří voda v sifonu a pak smrdí kanalizace. Sklopením deklu se vypařování omezí. Nyní, v manželství, jako když najdu :-)
Hurvajz
Už jako dítko jsem si říkal, že je fér, aby něco musel zvedat každý a tak jsem začal sklápět obě části...
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz