9.8.2020 | Svátek má Roman


Diskuse k článku

VĚDA: GM potraviny – také se bojíte?

Vyšlechtěný celer, odolný vůči hmyzu, obsahoval vysokou dávku karcinogenních a mutagenních látek. Nová odrůda brambor se ukázala jedovatá pro lidi. Přitom šlechtění stálo několik milionů dolarů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 7.6.2012 10:49

Srážka s blbci

Už J. Werich říkával, že nejnebezpečnější je srážka s blbcem. On se totiž těžko rozeznává od darebáka, který je za to "placenej" (jako ti např. bojovníci proti GMO). Nemravnost těch, kteří dosahují přitažlivého působení svých produktů podvodnými triky (zcela nepřirozeným fyzikálně-chemickým působením) zcela zastiňují ti, kteří vytváří podvodný kult bio-potravin. Při vítěství tohoto "kultu", by většinu lidstva čekala smrt hladem, která by se nakonec nevyhnula ani mnohým jeho strůjcům (viz např. strašlivý hladomor v tehdy bio-technologickém Irsku, který způsobila plíseň bramborová). Zcela opomíjí nebezpečí, jakými jsou parazitům (např. halucinogenní námel), plísním (např. silně rakovinotvorné aflatoxiny), kvasinkám, bakteriím...podléhající, výkalům nebezpečných přenašečů chorob zbytečně vystavené "potraviny".

R. Langer 6.6.2012 10:41

Marno vysvětlovat

Zeleným pomatencům...