Pátek 24. ledna 2025, svátek má Milena
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hrad

3. 6. 2009 21:06
Re: FORSTMEISTROVI..

Udělej raději syslíka..... Určitě ti bude více slušet.

0 0
možnosti

Klobouk

3. 6. 2009 21:20
Re: FORSTMEISTROVI..

Pane Křečku, alias pelé, Váš příživnický styl života a nízká úroveň morálky je k zblití. Když už musíme číst výblitky Vašeho ducha zde na NP jako článek, nechte nám aspoň v diskusi prostor vyjádřit jak si Vás vážíme a máme Vás rádi.

0 0
možnosti

pele

3. 6. 2009 22:44
Rekloboukovi

KLOBOUKU S ÚDIVEM KONSTATUJI ŽE TO JDE NEMÍT HLAVU A MÍT KLOBOUK A PSÁT TO ČEMU VY ŘÍKÁTE DISKUZE A DÍKY ZA PODPORU

A PAN KŘEČEK NEJSEM TYHLE PRAKTIKY JSEM OD VÁS NEOKOUKAL.

0 0
možnosti

Vašek

3. 6. 2009 20:04
Re: Křečku, Křečku, i Vy filuto...

popis ale sedí. Ne?

0 0
možnosti

pelé

3. 6. 2009 20:06

TO NEMUŽU POTVRDIT JEJIKOŽ JSEM KŘEČKA NIKDY NEMĚL ALE DUŠEVNÍCH MRZÁKŮ KOLEM JSEM MĚL VŽDY DOSTATEK -TY ZNÁM

0 0
možnosti

emil

3. 6. 2009 20:56

Radím, tak se přestaňte obklopovat duševními mrzáky. Možná, že by to chtělo změnit  vaší oranžovorudou barvu. Tam je jich nejvíc.

0 0
možnosti

pele

3. 6. 2009 22:20

MYSLÍTE NA MODROU

0 0
možnosti

Vašek

3. 6. 2009 21:33

Pane, proč na mě křičíte? Já sleduji duševní pochody pana Křečka nejen zde na blogu, ale i v televizi (např. V pořadu paní Jílkové) Argumentace pana Křečka je skutečně na velmi, velmi nízké úrovni. A co se týká nomen omen? Není to jeho přebývání v bytě s dotovaným nájemným Křečkování? Pardon křečkování?

0 0
možnosti

honzak

3. 6. 2009 20:49

ty budeš synku taky jen takovej pravdoláskovej blb, viď? Hubu plnou teoretické ušlechtilosti a skutek utek. Jdi do brusele a zůstaň tam!

0 0
možnosti

pele

3. 6. 2009 22:51
Re: HONŽÁKU.

NEBOJ LEŽ A NENÁVIST VÍTĚZÍ- TAK NA STRÁŽ

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz