Děkujeme za pochopení.
Hrad
Re: FORSTMEISTROVI..
Udělej raději syslíka..... Určitě ti bude více slušet.
Klobouk
Re: FORSTMEISTROVI..
Pane Křečku, alias pelé, Váš příživnický styl života a nízká úroveň morálky je k zblití. Když už musíme číst výblitky Vašeho ducha zde na NP jako článek, nechte nám aspoň v diskusi prostor vyjádřit jak si Vás vážíme a máme Vás rádi.
pele
Rekloboukovi
KLOBOUKU S ÚDIVEM KONSTATUJI ŽE TO JDE NEMÍT HLAVU A MÍT KLOBOUK A PSÁT TO ČEMU VY ŘÍKÁTE DISKUZE A DÍKY ZA PODPORU
A PAN KŘEČEK NEJSEM TYHLE PRAKTIKY JSEM OD VÁS NEOKOUKAL.
pelé
Re: Křečku, Křečku, i Vy filuto...
TO NEMUŽU POTVRDIT JEJIKOŽ JSEM KŘEČKA NIKDY NEMĚL ALE DUŠEVNÍCH MRZÁKŮ KOLEM JSEM MĚL VŽDY DOSTATEK -TY ZNÁM
emil
Radím, tak se přestaňte obklopovat duševními mrzáky. Možná, že by to chtělo změnit vaší oranžovorudou barvu. Tam je jich nejvíc.
Vašek
Pane, proč na mě křičíte? Já sleduji duševní pochody pana Křečka nejen zde na blogu, ale i v televizi (např. V pořadu paní Jílkové) Argumentace pana Křečka je skutečně na velmi, velmi nízké úrovni. A co se týká nomen omen? Není to jeho přebývání v bytě s dotovaným nájemným Křečkování? Pardon křečkování?
honzak
ty budeš synku taky jen takovej pravdoláskovej blb, viď? Hubu plnou teoretické ušlechtilosti a skutek utek. Jdi do brusele a zůstaň tam!
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz