Děkujeme za pochopení.
kampelicka
Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
Neovladam to jo . Jenom to je ubohy argument. tzv. posledni zachrana. . V podstate se daa cely svet vysvetlit pres gramatiku . Co si mysli pani anglicani o US-gramatice
vojcek
Re: Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
víc smajlíků by nešlo? Pokud vím, to ty jsi první začal mluvit o pomalých lidech zde na foru. A argumenty, těch se ti tady taky dostalo vícero.
kampelicka
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
Ja tady mluvim o pomalejsich narodech. Aby to bylo k veci .
ignorant
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
S tebou je legrace, piš dál, fakt jsem se pobavil. Kdyby všichni bolšáni byli chudinky jako ty, oč by bylo na světě krásněji.
Hrad
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
A tato koule je modrá
tony
Re: Re: Re: Re: trokavci mají
No já zažil opravdu jen tu poslední a ta mě otrávila život.
kampelicka
Re: Re: Re: Re: Re: trokavci mají
Jsem rad ze nam ostatnim doprejete jeste dalsi ....
Marat
Re: Re: trokavci mají
Jen idiot na úrovní "kampeliček" může věřit tomu,že k vůli radaru v Brdech začne světová válka.Já sám jsem proti radaru v ČR.Jsem i proti tonu,aby ČR byla v NATO.Jsme přesvědčen,že si Češi žádnou ochranu,obranu,žádnou pomoc nezaslouží. Ale nejsem takoví idiot,abych si myslel,že v době míru jen tak někdo odstartuje raketu a nuklearní hlavici,nebo jen s obyčejnoun náloží,aby zlikvidoval radar v Brdech.To si můžou myslet jen lidé,kteří mají centrum myšlení v konečníku a né v hlavě.
www racek
Re: Re: Re: trokavci mají
třeba se v sobě hodně mýlíš ... takovejch je dost.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz