Diskuse
PRÁVO: Ohrožuje nás facebook, nebo cenzura?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: Z úryvku nepoznám,
Z vaší omluvy lze vydedukovat omluvu za dezinterpretaci Prokopova tvrzení, z vaší hlavní myšlenky "příklad praktické aplikace dezinformace autora článku" nelze vyčíst, zda dezinformuje autor článku nebo zda je autor článku dezinformován.
Pro mne je ovšem hlavní myšlenkou to, že chcete,abych byl před dezinformací chráněn státem, zatímco já se ichorně spolehnu na vlastní informovanost.
Pěkný den a slunce v duši. (to je za předchozí opominutí)
Pěkný den a slunce v duši.
J. Svoboda 169
Vy jste hotový informační Rambo, který si hravě poradí s dezinformační kampaní řízenou a šířenou cizí mocností a navíc máte pocit, že to dokáže každý :o)
Pěkný den.
Jinak to ale nejde.
Zkuste si představit, že ve vládě bude Okamura a bude organizovat to "poradění si".
Nepovažuji se za elitu nadřazenou intelektuálně či jinak jiným. Tudíž předpokládám, že i kdokoli jiný se ubrání oficiální propagandě a zároveň odmítám, abych byl před propagandou chráněn Odborem Pravdy paní politické geografové Romancovové.
J. Svoboda 169
To je ale najivní představa a to určitě víte i vy.
Pěkný den.
Na(j)ivní jsou vaše představy zrušení svobody slova. V lepším případě naivní.
J. Svoboda 169
Vy klidně lžete, že já chci zrušit svobodu slova.
Pěkný den.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz