Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I-Worm
Inu, tohleto bych skutečně ponechal na hospodském
neboli na neviditelné ruce trhu. Já nekouřím od roku 1979 a když někam lezu, tak tím beru na vědomí, že lezu tam, kam lezu. Když nemám kam lézt, tak tam prostě nelezu - a nechci aby někdo dotoval moji nechut' ke kouření. Ono na těch nekuřácích se přece jenom nedá tolik vydělat. Ale upřímně řečeno, čerstvý kouř mi nevadí, vadí mi kouřem načichlý oděv.
Lukáš
Re: Inu, tohleto bych skutečně ponechal na hospodském
V podstatě souhlasim, blbý je, když chci poseďet dýl - to mám pak oči jak králík a prostě musim odejít - a na samoopíječe nechlastám. Časem se to snad srovná - kuřácký/nekuřácký, kolikrát fakt stačí dobrá ventilace.
Vanda
Ventilace nestačí!
Aby totiž byla ventilace opravdu účinná, musel by vzduch foukat rychlostí uragánu, což je 120 kilometrů za hodinu!
Asi těžko by v tom někdo seděl, tedy lépe kouření v restauracích rovnou jednoznačně zakázat. Ve všech státech, kde už to zakázali, si jedině polepšili

Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz