Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R
Re: Blábol
Není I 386 na W 95 příliš slabý? A kromě toho mám takový pocit, že na 386 ještě část instrukcí běžela v 8mibitovém režimu zvenku sice jako jakýsi kquazi16 bitový, ale W 95 to myslím nezkouslo. Nevím, už je to dávno a jí jsem řadu 386 tehdy přeskočil, z 286 jsem přešaltroval rovnou na DX2 Cyrix na 56 Mhz, tam myslím 95tky běžely.
těchňik
Jestli mě paměť neklame, tak W95 jsem na i386 instaloval. Nic moc, ale šnečím tempem to jelo. Ale tehdy se ještě tak nespěchalo, internet nebyl ...
těchňik
Mám deset let staré PC a PS/2 tam není. Podotýkám, že bylo kupováno jako nové. Tehdy se standard PS/2 teprve rozjížděl. Takže není se třeba vracet dvacet let.
pig
To je snad ale ještě AT deska? Pravda, existovaly i hybridy mezi AT a ATX, které už neměly zapinání/vypínání na klasický vypínač, ale ještě měly DIN zdířku na klávesnici a PS/2 tam nebylo (nebo nebylo vyvedeno a musela se dokoupit záslepka s patřičným kablíkem, za celkem nemalý peníz), ondyno jsem měl jednu takovou v pazouře.
těchňik
Je to ten hybrid AT/ATX, ale zapínání má na klasický vypínač. Zdroj už je ATX (konektory na základovku).
R
Starý IDE disk připojí, ale v praxi při tak velkých rozdílech data výroby vzrůstá pravděpodobnost nekompatibility. Takže připojení a stažení starých dat není automatické.
pig
I nejnovější ATAPI (aka ATA 133) by mělo umět číst ATA 1 (IDE) disky. Spíš je problém v tom, že ten disk už je mrtvý tak jako tak a nerozběhl by se ani na té staré desce.
pig
Jo, ještě by to mohl být SCSI disk, pak by se musel shánět ještě řadič.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz