Neviditelný pes

FEJETON: Zachraňte své zdraví!

9.6.2020

Komu opravdu jde o zachování zdraví, jí potraviny bez „éček“, bez lepku a bez laktózy. To ale nestačí. Co dalšího vám v jídle ničí zdraví?

Japonští vědci pomocí supercitlivých elektronových mikroskopů potvrdili, že voda má paměť. Potvrdili tím účinnost homeopatie, ale současně poukázali na dalšího nepřítele vašeho zdraví. Na vodu!

Výrobci potravin i vodárny se dušují, že používají pitnou a nezávadnou vodu. Ano, podle norem ano, ovšem... Voda, kterou ve vodárně zbavili všech škodlivých mikrobů, ve svých molekulách stále nese jejich otisky, které fungují na vaše buňky stejně, jako by s těmito mikroby přišly do skutečného kontaktu. Totéž se dá říci o pesticidech a těžkých kovech. I ony nechávají ve vodě svůj otisk. Ať už pijete vodu z vodovodu, nebo ať konzumujete potraviny obsahující přidanou vodu, škodíte svému tělu. Jste soustavně vystaveni otiskům choroboplodných mikrobů a toxických průmyslových látek. Jediný zdroj skutečně nezávadné vody jsou prameny nebo podzemní vody čerpané potrubím přímo spotřebiteli nebo přímo do potravinářských závodů.

Jak si tedy chránit zdraví? Vedle čerstvé pramenité vody svůj organismus můžete hydratovat vodou přirozeně obsaženou v biopotravinách. Ta totiž nese jen otisky látek, které příroda vytváří přímo v živých organismech, jejichž těly se živíme. Dobrým zdrojem vody je ovoce, sirup z cukrové řepy a pokud ještě nejste vegetariány, lze využít i vodu obsaženou v pečeném mase (nebo vařeném v pramenité vodě) a v nepasterizovaném mléce.

Dostatek vody vám zajistí i vaše moč, jestliže ovšem nepijete závadnou vodu a neužíváte syntetické léky. Tato metoda je známá tisíce let, a proto je zdravotně nezávadná. Pokud ovšem máte předsudky, můžete svou moč předestilovat ve skleněném destilačním přístroji. Tím se dostáváme k dalšímu zdroji čisté vody. Odpařením se ruší paměť vodních molekul a vysrážená pára je zcela nezávadná. Přesněji řečeno měla by být, ale stopy po toxických průmyslových látkách se mohou vrýt i do jednotlivých molekul, takže destilovat obyčejnou vodu z kohoutku nemusí vždy stačit.

Ten, komu záleží na jeho zdraví, má ještě jednu možnost. Tou je metabolická voda. Všichni vydechujeme nebezpečný oxid uhličitý a vodní páru. Tato vodní pára ale nepochází z vypité vody. Ta vzniká spolu s oxidem uhličitým z molekul živin, které náš organismus rozloží při dýchání. V těchto vodních molekulách jsou tedy pouze otisky molekul přijatých živin a vašich vlastních molekul, které jsou pro váš organismus nejen neškodné, ale vysloveně prospěšné. Jestliže tedy zachytíte vodní páru z vlastního dechu a zkondenzujete ji v nezávadném prostředí do podoby vody, získáte tekutinu prospěšnou vašemu zdraví. Tímto problémem se po technické stránce zabývali vědci v Japonsku i v homeopatickém institutu ve Švýcarsku a vyvinuli jednoduchý přístroj, který stačí nasadit na pouhou hodinu na ústa a dýchat přes něj. Pak se přístroj propláchne studenou vodou z vodovodu, která se v žádném případě nedostane do kontaktu s vaším kondenzátem, a získáte až 760 ml nezávadné a zdraví prospěšné vody. Na stránkách MetabolicWater najdete mnoho dalších užitečných informací.

-------------------------------------------------------

Připouštím, že dočíst výše zveřejněný blábol muselo dát dost práce. Pokud jste mezitím kliknuli na „inzerovanou“ webovou stránku, dostalo se vám informací, které jsou pro nebiology možná překvapivé - a to se hodí, ne? K napsání článku mě inspirovaly například články o strašlivých parazitech, které maskují reklamní a šarlatánský charakter zdáním vědeckosti informací, a také shlédnutý pořad o netušených možnostech přírodní a neškodné léčby koronavirové infekce. Mýty o paměti vody jsou velmi přesvědčivé a snímky údajných stop po molekulách krásné, ale jsou to jen mýty.

Převzato z autorovy Palety názorů a ptákovin



zpět na článek