Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
FEJETON: „Technicky pokrokové“ koláčky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Šejna 18.8.2016 8:00ach jo, pane Husáku jen ignorant si bude myslet, že domácí a tovární pečivo bude úplně to samé. Domácí pečivo musíte sníst do 3 dnů, protože pak už je to o zdraví. Tovární pečivo vydrží déle právě díky těm různým stabilizátorům apod. |
V. Husák 18.8.2016 21:44Re: ach jo, pane Husáku Ach jo, pane Šejno, jen naprostý debil si může myslet, že si neuvědomuji existující rozdíl mezi domácím a průmyslovým pečivem a musíte mne pro své nadmuté ego urazit a nazvat ignorantem. Jak jsem se tak díval do různých diskusí ke článkům, tak vy jste světovým odborníkem na cokoli. Ale že jsem od vás ještě žádný článek nečetl, chytráku? |
J. Jurax 19.8.2016 0:34Re: ach jo, pane Husáku Domácí pečivo NEmusíte sníst do 3 dnů; jednak jde o to jaké a jednak záleží, jak jej skladujete. Babiččin chléb doma pečený jsme jedli týden a chutnal i ten poslední den. |