20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

FEJETON: „Technicky pokrokové“ koláčky

Bohužel již před mnoha a mnoha lety žili v krásném městečku pod Skalkou – tedy v Mníšku pod Brdy – moji prarodiče. Poměrně často jsme je s rodiči a bratrem navštěvovali a pro mne to byly nezapomenutelné chvíle toho nejkrásnějšího, radostného, bezstarostného dětství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 18.8.2016 8:00

ach jo, pane Husáku

jen ignorant si bude myslet, že domácí a tovární pečivo bude úplně to samé.

Domácí pečivo musíte sníst do 3 dnů, protože pak už je to o zdraví. Tovární pečivo vydrží déle právě díky těm různým stabilizátorům apod.

V. Husák 18.8.2016 21:44

Re: ach jo, pane Husáku

Ach jo, pane Šejno, jen naprostý debil si může myslet, že si neuvědomuji existující rozdíl mezi domácím a průmyslovým pečivem a musíte mne pro své nadmuté ego urazit a nazvat ignorantem.

Jak jsem se tak díval do různých diskusí ke článkům, tak vy jste světovým odborníkem na cokoli. Ale že jsem od vás ještě žádný článek nečetl, chytráku?

J. Jurax 19.8.2016 0:34

Re: ach jo, pane Husáku

Domácí pečivo NEmusíte sníst do 3 dnů; jednak jde o to jaké a jednak záleží, jak jej skladujete. Babiččin chléb doma pečený jsme jedli týden a chutnal i ten poslední den.