Pondělí 17. února 2025, svátek má Miloslava
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

DOPRAVA: Mohou zas elektromobily zmizet ze silnic?

Při vývoji škody Elroq se šlo cestou maximálního snižování nákladů na vývoj.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kde budete dobíjet, když nemáte doma fotovoltaiku?

1 0
možnosti
Foto

Mám doma takový zvláštní vynález zvaný elektrická zásuvka.

0 1
možnosti

Aha, to jsem netušil. Takže výfuk v elektrárně

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že výfuk v elektrárně.

Máte s tím problém?

0 0
možnosti

Já ne, proč?

Jen mne napadá, že to ekologično, jež jest prý předností elektroaut, kvůli níž jsou elektroauta silou tlačena a skrze niž má být poražena klimatická změna, se jaksi moc nekoná.

0 0
možnosti
JG

pane jurax,

ten divný šejna si koupil před 6 lety divné kia auto a chce za něj v bazaru více než 500 k. netuší, že korejské auto ve srovnání s bmw či mercedesem je za tu cenu neprodejné.

takže je taky vrak

0 0
možnosti

Stojí od 779 900 do 999 900 Kč podle provedení a výbavy - viz https://www.garaz.cz/clanek/testy-nova-auta-techni...

To je furt moc za vůz velikosti Fabie vážící cca 1,7 tuny. Fabia přijde na zhruba polovic a váží o vic jak půl tuny míň.

1 0
možnosti
Foto

Tak si kupte novou Fabii a neřešte elektromobily.

0 1
možnosti

Nekoupím. Proč taky, Octavia III 1,4 TSI s výkonem 110 kW mne plně uspokojuje. Ledaže je teď pro mne a mou paní už skoro zbytečně velká. Kdybych si dnes v mých 75 letech měl koupit nový vůz, volil bych něco menšího, leč s podobným výkonem; velké auto na reprezentaci už fakt nepotřebuju.

Ale do diskuze o elektromobilech, které tu propagujete, se přesto zapojit mohu, ne?

Mmch obdobně mohu opáčit kupte si elektromobil a neřešte spalováky

2 0
možnosti
Foto

Já už spalováky neřeším. Sám teď jezdím v turbodieselu. Jenže narozdil od vás vím, že elektromobily jsou budoucnost a proto si teď pri nakupu noveho vozu koupim elektromobil. Po všech stránkách jsou elektromobily lepší než spalováky a až se vylepší rychlost dobíjeni baterií pro ty, kteřímaji problém počkat 20 minut, budou ze spalováků už jen vzpomínky podobné koňským dostavníkům

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz