Pondělí 17. února 2025, svátek má Miloslava
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

DOPRAVA: Mohou zas elektromobily zmizet ze silnic?

Při vývoji škody Elroq se šlo cestou maximálního snižování nákladů na vývoj.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JG

mů ford za polovic kč má kw více hlupáčku,socko dementní zele ný ubožáčku

0 0
možnosti
Foto

Základní verze elektromobilu Volvo EX30 stojí 895 tisíc. Má výkon 200 kW.

0 3
možnosti
Foto

Elektromobil MG4, stojí 745 tisíc Kč. Výkon má 77 kW.

0 3
možnosti
VK

Nekupte to za ty peníze.

2 0
možnosti
Foto

Vás to nemusí zajímat, když si stejně kupujete starou Felicii v bazaru za 20 tisíc. Tuhle šanci budete mít i po roce 2035.

0 2
možnosti
VK

Kdybych měl barák s fotovoltaikou a stejný příjem jako vy také bych si koupil dotovanou Teslu za melouna. A to mám na naše poměry slušnou penzi.

1 0
možnosti
Foto

Fotovoltaiku nemám, dotovaný elektromobil může získat jen podnikatel splňující přísné podmínky.

Takže dotace na elektromobily je určena pro podnikání, nikoli pro proletariát a penzisty.

Vám vadí podpora podnikatelům?

0 2
možnosti

Tahle podpora ano.

Mmch zde jde spíš o podporu výrobců elektromobilů, které málokdo chce a tudíž málokdo kupuje.

2 0
možnosti
Foto

Já si na přelomu roku budu kupovat Teslu model 3. Takže i já podpořím výrobce elektromobilů. Přesněji , toho Američana jménem Musk.

A dělám to čistě z ekonomických důvodů. Dnes mě jeden kilometr v mém dieselu vyjde na zhruba 2,85 Kč. V tesle mě stejná vzdálenost vyjde na 90 haléřů.

0 1
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz