19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

VOLBY: Tak mi vyšla Trikolóra

Nechal jsem se opět zlákat na předvolební kalkulačku a klikal jsem opravdu srdcem. Vyšla mi Trikolóra přes 80 %. Tak nevím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Ondrejkovič 28.9.2021 14:54

Odpovězte přímo zbabělče - přichází do nemocnice z vlastní vůle očkovaný s vážnýmy následky po očkování na COVID-19 a hrozí mu smrt. V nemocnici je poslední volné místo. Přijmout nebo ne? ANO nebo NE?!!!

D. Ondrejkovič 28.9.2021 14:55

Odpovídat otázkou bez odpovědi na tu dříve položenou je jen projevem zoufalství a zbabělosti.

D. Ondrejkovič 28.9.2021 15:04

Když to bude s vážnými (s měkkým "i", jak se učí na prvním stupni základní školy, který jste vy zjevně neabsolvoval) následky po očkování, tak samozřejmě PŘIJMOUT. Protože ten člověk respektoval doporučení většinového odborného koncensu (většinový znamená, že se na tom shodla VĚTŠINA a odborného znamená, že zubaři nebo laboranti nejsou relevantními odborníky) a vakcína mu byla aplikována ve zdravotnickém zařízení lege artis.

Tak a teď už se nemáte na co vymlouvat :-)

R. Langer 28.9.2021 20:40

Totalitní bolševické hovado, Svědek kovidův, druhý Joukl. ;-D

D. Ondrejkovič 28.9.2021 20:41

....a argument, jako obvykle, žádný.... Natožpak odpověď 

P. Jaroš 29.9.2021 8:59

Samozřejmě jej musíte přijmout, stejně jako nezodpovědné oočkované experimentální vakcínou s následnými vedlejšími účinky - ti, kdyby se nechali řádně vyšetřit před očkováním, pravděpodobně by jim nebylo doporučeno s ohledem na rizika a nebyli by se dostali do nemocnice. Ale pusťte si třeba prof. Žaloudíka https://www.youtube.com/watch?v=Ub8vgdQbKbU&t=739s , třeba vás trošku povytáhne z vačí covid bubliny. Nebo taky doktora Igora Bukovského, má tam i něco k obezitě, se kterou se již dalo hodně pohnout od začádku covidhisterie...

D. Ondrejkovič 29.9.2021 9:07

Prof. Žaloudík je radiolog a není v souladu s většinovým odborným koncensem co se přijímání epidemiologockých opatření (na celém světě). To je právě rozhodující - ten většinový odborný koncensus - to je něco, co není žádnou izolovanou bublinou. A navíc - nevím, že by zrovna on popíral účinnost očkování 

Většinový odborný koncensus říká, že očkování je lege artis, zatímco izolovaní jedinci mimo většinový odborný koncensus to popírají. Pokud tedy člověk jedná na doporučení většinového odborného koncensu a nikoli proti němu - nechá se očkovat. Je to stejné jako kdybyste jel na kole s helmou nebo bez helmy, případně v autě a pásy nebo bez pásů - v tom druhém případě po vás bude pojišťovna vymáhat úhradu léčby, pokud se vybouráte a způsobíte si zranění - v tom prvním nikoli. A stejně by to mělo být i u COVIDu.

P. Jaroš 29.9.2021 14:15

Epidemiologická opatření byla a jsou, navzdory konsensům, různá, od volného Švédska až po armádu v ulicích Austrálie, na výsledcích velký rozdíl vidět není. Účinnost očkování se popírá sama, pokud se očkovaný může nakazit a nemoc dále šířit, jaký je k němu důvod? K eradikaci covidu nedojde (což bylo v případě třeba neštovic cílem, původně to uváděli i u covidu), očkování působí jen dočasně a navíc nežádoucími zdravotními riziky.

Většinový konsensus nemusí znamenat pravdu, své doby byla Země placatá, dneska prý se globálně otepluje, v sedmdesátých letech se ochlazovalo...

Š. Hašek 28.9.2021 13:34

Vy jste nemožnej, jak blondýna u kašlajícího auta v lese. A nevodbytnej.

Pokud je situace v nemocnici vážná, mezní - potom (lege artis) lékař lečí nejdříve toho s větší nadějí na uzdravení.

Jestli si myslíte něco jiného, potom si vezměte kozlíkový kapky a cvakněte malaga. Tím se vodstraňujou návaly. Prej.

A poraďte primářům, že mají (moderně) začít tím s utrženou hlavou, protože je (asi) vočkovanej. Hlavu dát na stranu a z krční tepny vodebrat test na trasování.

D. Ondrejkovič 28.9.2021 13:36

Vy se tak dokážete ta úžasně vztekat nad vlastní neschopností (a zbabělostí) přímo odpovědět, až mně to začíná bavit ;-D

Takže znovu: přichází do nemocnice z vlastní vůle neočkovaný nemocný s vážným průběhem COVID-19 a hrozí mu smrt. V nemocnici je poslední volné místo. Přijmout nebo ne? ANO nebo NE?!!!

Š. Hašek 28.9.2021 13:48

Tak podívaj se, Ondrejkovič. Mordyjéklatovy.

Slyšeli voni, že očkování je povinné a neočkovanci jsou vyloučeni z účasti na státním, všeobecném, čekacím přídělu zdravotní péče?

Už vím, o kom budu všem vyprávět. Hodně dlouho.

Než to budete číst, postavte se. A nehnípejte u toho.

D. Ondrejkovič 28.9.2021 13:50

Pořád ty samé vyhýbavé kecy...........ptám se na princip. Vy jste tak úžasně ZBABĚLÝ odpovědět.......tako všichni tihle kvazikonzervativci......

Takže znovu: přichází do nemocnice z vlastní vůle neočkovaný nemocný s vážným průběhem COVID-19 a hrozí mu smrt. V nemocnici je poslední volné místo. Přijmout nebo ne? ANO nebo NE?!!!

R. Langer 28.9.2021 14:41

A co se stane, když nastane obrovské zemětřesení, a otřesení začnou zahlcovat nemocnice!

Hrůza, asi pak umřete. ;-D

D. Ondrejkovič 28.9.2021 14:45

Všichni jednou umřeme. Ale jsem moc rád, že se takto demonstrativně vyhýbáte odpovědi. To jsem přesně svou otázkou sledoval.

R. Langer 28.9.2021 16:35

Ne, to vy se vyhýbáte demonstrativně odpovědi. To jsem přesně svou otázkou sledoval. ;-D

D. Ondrejkovič 28.9.2021 16:38

Já myslím, že si každý, kdo si přečte tohle vlákno, obrázek udělá. Já položil první otázku - a udělal jsem ti několikrát. Nikdy jsem nedostal přímou a jasnou odpověď. Já jsem přitom přímo a jasně odpověděl i na protiotázku - a přesto jste žádnou přímou a jasnou odpověď nedostal. Je dobře, že jste takto ostentativně projevili svou zbabělost a pokrytectví.

R. Langer 28.9.2021 17:06

Ano, každý si jistě obrázek udělá. Tuhle otázku tady pokládám každému Svědku kovidovu, a zatím jsme se žádné odpovědi nedočkali. Jako obvykle. Žádnou totiž nemáte, ubožáci. Ten obrázek je jasný už hodně dávno. ;-D

Š. Hašek 28.9.2021 10:34

Mně taky. Ale řeknu, že"volební kalkulačky" beru spíš jako pro ty blondýny. Stačí sledovat cvrkot déle než měsíc před volbami.

Ale jsou určitá volební pravidla (stropy). Dodnes mám rád matematiku. Ta nekecá.

Mám tedy na mysli i něco jiného než Trikoloru.

J. Ptáček 28.9.2021 10:20

Pan Jan Bartoň má pro mě neocenitelný význam. Dokáže mě dokonale odradit, aniž bych ztrácel čas nějakým časově náročným pátráním. Zatím to bezchybně funguje.

F. Svoboda 28.9.2021 9:59

I když jsem dlouho existenci Trikolory nevnímal , tak po odchodu Klause juniora začala být pro mne zajímavější. Volební kalkulačka potvrdila shodu s mými názor na 75 %, tak mně nezbývá, než ji volit !!!

F. Navrátil 28.9.2021 9:35

Ani jedna strana nepřichází s programem, který by radikálně zasáhl proti degeneraci ordinované Bruselem. Obávám se, že volby, ať už jejich výsledek bude jakýkoliv, budou je pokračováním smutné kapitoly úpadku.

O. Musil 28.9.2021 8:18

Jaký je vlastně programový rozdíl mezi SPD a Trikolórou? Našel jsem snad jen NATO.

J. Nevrkla 28.9.2021 8:58

Trikolora je pravicovější než SPD. Pro mě jsou to jediné dvě přijatelné strany, budu volit Trikoloru, protože jde ve šlépějích Klause, jehož politiku devadesátých let SPD kritizuje. Otázka vkusu.

R. Tichý 28.9.2021 7:58

Tak tu TRIKOLORU zvolte.

Ze by velke volebni kalkulacky byly nastaveny v jeji prospech? Tomu opravdu neverime, ze?

A na te debate CNN Prima news dostala Zahradnikova 8%, skoncila na 4. miste, kousek za Babisem. V jinem duelu, na Seznamu (taky nefanousek) dokonce porazila vsechny protidiskutery.

Takze ac mozna pavlacovy styl, jeji nazory a informace MAJI USPECH.

J. Nevrkla 28.9.2021 9:00

Zahradníková má zdravý rozum.

M. Moravcová 28.9.2021 7:50

Souhlas. Jak je to jednoduché.

L. Hančar 28.9.2021 7:46

Považuji proočkovanost populace za přirozenou korekci lidské populace s souladu s Darwinovými evolučními principy. V mé rodině a nejbližším okolí podlehli očkovací propagandě pouze lidé hloupější, nevzdělaní, nevládnoucí cizími jazyky, závistiví, vyčůraní a křiví. Opravdu neznám v tomto minispolečenství ani jednoho dobrého, optimistického člověka, který je očkován. Pak mi očkovaných lidí není ani líto: kdo chce kam, příroda to sama pročistí. Odpad patří do popelnice. Tříděný.

Je to ironie, ale na základě reálné zkušenosti.

P. Milan 28.9.2021 8:27

Tak to vám tu rodinu a nejbližší okolí nezávidím. Musí být obtížné žít mezi blázny, tedy, pokud člověk sám není blázen. Nebo dokonce hloupý, nevzdělaný, nevládnoucí cizími jazyky, závistivý, vyčůraný a křivý.

P. Hák 28.9.2021 9:15

R^;-D

J. Vlček 28.9.2021 11:02

Jasná trefa. R^